Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џејла Рамовић открила какви МУШКАРЦИ јој прилазе: Лепа певачица је магнет за супротни пол

Џејла Рамовић проговорила о љубави

1698910373_Foto-Ataimages.rs-Dzejla-Ramovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Од када је крочила у такмичење „Звезде Гранда“ осим титуле најбољег вокала Џејла Рамовић поносно носи и титулу једне од најлепших такмичарки.

Њена природна лепота никога не оставља равнодушним где год да се појави, а љубавни живот Рамовићеве је често једна од главних тема у медијима.

Управо због тога је открила какви јој момци прилазе.

- Свакакви! – поручила је кратко Џејла кроз смех.

Ипак, срце ове лепотице није лако освојити, а Џејла је сада први пут открила шта је битно да поседује мушкарац који је за њу вредан пажње.

- Мора мушкарац да буде остварен. Стварно ми је јако битно да је особа амбициозна јер ипак сопствено задовољство креће од тога колико радиш на себи- истакла је победница „Звезда Гранда“, а потом додала:

- Ако ти ниси задовољан онда не функционишемо јер ја сам стално у покрету, стално радим и трудим се да напредујем и онда свако ко је дошао у мој живот и ко је некако трчао да ме стигне у том смислу није се добро завршило и није успело.

Подсетимо, Џејла Рамовић била је гост на трећем концерту Александре Пријовић у Сарајеву што је изненадило многе.

Џејла је недавно, говорила о успеху Пријовићке, али и покушају појединаца да оспоре њен вртоглави успех.

- Мислим она је то све заслужила и заиста свака част њој и њеном тиму. Мислим да стварно раде одличан посао и да та два албума нису имала ниједну погрешну песму. Људи уживају у њеним концертима– рекла је Џејла и открила шта је по њеном мишљењу кључ успеха.

- Напоран рад, труд који траје годинама, залагање и овакве песме, наравно и глас!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas