Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КАО НЕКАД

Џенифер Лопез и Бен Афлек ухваћени у Хемптонсима у најслађем издању, а прича се да имају лепе вести! (ФОТО/ВИДЕО)

Најтраженији пар је био присан све време док су шетали у Хамптонсима у Њујорку.

1625467849_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Access
Oglas

Прича се да славни пар, који је недавно обновио љубавну везу, намерава да се венча крајем године.

Џеј Ло (51) и Бен (48) примећени су загрљени током празничног викенда 4. јула.

Прочитајте: Син Елизабет Харли остао без вишемилионског наследства: Разлог је "згрозио и уништио" глумицу! (ФОТО)

Добитник Оскара носио је у какија панталоне и беж дуксерици, док је певачица носила панталоне и џемпер. Две звезде држале су се загрљене током шетње, док је Џеј Ло положила руку глумцу на стомак, а све ово се дешава након што су у јавност процуреле информације да пар жели да се венча.

Извор је претходно рекао за један амерички магазин да Бен не би други пут „дозволио Џен да побегне“ јер „не жели да је поново изгуби“. Инсајдер је додао: „Нова веза је технички "стара" само неколико недеља, али заправо они настављају тамо где су стали. "Џен и Бен обоје знају све једно о другом - и добро, и лоше и ружно. Не почињу од нуле."

Други извор близак пару недавно је за други магазин рекао да Бен жели да запроси Џенифер на њен 52. рођендан, крајем месеца. Инсајдер је рекао: "Бен жели да још једном пружи шансу љубави и планира романтичну просидбу на певачицин 52. рођендан, 24. јула."

Пар који је недавно био на романтичном састанку, везу је први пут прекинуо 2004. године, само неколико дана пре планираног венчања и у року од годину дана, венчали су се са неким другим. Она за Марка Ентонија, са којим је добила двоје деце, док је Бен рекао "Волим те" Џенифер Гарднер, која је постала мајка његово троје деце.

Пре него што се помирила са филмском звездом, Џеј Ло је била верена за Алекса Родригеза, међутим, они су се разишли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by . (@star26__)

Прочитајте још: Нећете веровати колико година је напунила Никол Шерцингер: Славила је за све паре у леопард бикинију! (ФОТО)

Како британске новине ексклузивно сазнају џеј Ло се сели у Лос Анђелес како би била ближе Бену и даље од Мајамија, који је подсећа на бившег. Иначе, Алекс Родригез је оптужен да је варао Џенифер са Медисон ЛеКрој, што су обе стране негирале.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas