· · Коментари: 0

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ НА ИНСТАГРАМУ И УЖИВО: Како заиста изгледа позадине светске звезде ОСИГУРАНА НА 27 МИЛИОНА ДОЛАРА? (ФОТО)

Да ли је разлика велика?

1659546047_profimedia-0685624792.jpg
Фото: Профимедиа

Џенифер Лопез многи сврставају у најзгодније певачице. Певачица је позната и по облинама и савршеној позадини, иако је већ увелико у шестој деценији живота. Гледајући њене фотографије на Инстаграму, она без сваке сумње изгледа савршено. Али, папарацо фотографије приказују нешто другачију реалност.

Недавно се писало о њеном венчању у Лас Вегасу са глумцем Беном Афлеком. Срећна је у љубави, има импресивну каријеру, а многи се питају која је тајна њене непролазне виталности и младости.

Савршено исклесани трбушњаци, затегнуте ноге, танак струк и савршено обликована позадина постали су њен заштитни знак. Веровали или не, њена позадина осигурана је на чак 27 милиона долара!

Џенифер неретко објављује фотографије из теретане или са луксузних летовања. Међутим, фотографије на Инстаграму и оне које објављују папараци, и те како се разликују. Многи мисле да у реалности Џеј Ло изгледа другачије него на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Бјелогрлић, Биковић, Радојичић, Виктор Савић и остали најпожељнији глумци НА ЈЕДНОМ МЕСТУ БЕЗ МАЈИЦЕ: Фотографија која кружи интернетом (ФОТО)

Фото: Профимедиа

Неспорно је да Џеј Ло има завидну линију, али дефинитивно да не изгледа идентично као на фотографијама које објављује на свом профилу. Несавршености попут целулита и стрија су сасвим нормална и уобичајена ствар, али чини се да их певачица коригује у фотошопу.

Фото: Профимедиа

И поред тога, неспорно је да Лопез изгледа савршено и да води рачуна о свом изгледу. Певачица не пропушта тренинге, а води рачуна и о исхрани. Она је само доказ да су несавршености на телу природна и нормална ствар.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.