Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез о старењу: "Видим себе да радим све док желим"

Џенифер Лопез је позитивно настројена старењу

1701420603_53ddecd21888e709189f5f342fd018d9cf3836b2.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Џенифер Лопез се током каријере често говорила о лепоти и како се негује. Сада каже да прихавта лепоту која долази са годинама.

- Људи су схватили да жене постају све сексипилније како старе. Оне постају ученије и богатије карактером. Све је то веома лепо и привлачно, и то не само физички, вец́ изнутра, лепота коју стичеш како стариш, мудрост коју стичеш - рекла је за Ел.

Глумица и певачица је рекла да јој је драго што види да се стандарди у Холивуду мењају и да чине да се жене осец́ају вредним без обзира колико година имају.

Лопез је напоменула да су је њене основне вредности увек училе да настави даље. И исти начин размишљања је оно што је покрец́е да напредује у својој каријери.

- Видим себе да радим све док желим. Не знам које је то доба. Можда 70, можда 80, можда 90, не знам. Те границе за мене не постоје - рекла је Џенифер за поменути магазин.

На питање шта види као свој следец́и пројекат, Лопез је рекла да је отворена да испроба нешто ново.

- Желим да наставим да се развијам. А да ли ц́у у једном тренутку преузети кормило и режирати свој филм, то је могуц́ност.

Подетимо, певачица ће почетком следеће године објавити албум након десет године, који носи назив "Ово сам ја...сада".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas