Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЏОИ ИЗ ПРИЈАТЕЉА У ЈЕКУ СЛАВЕ НЕСТАО: Док се Метју Пери борио са зависношћу, ЛеБланк је ПРОЛАЗИО КРОЗ ПРАВИ ПАКАО због овога

Глумац Мет ЛеБланк (56), који је најпознатији по улози Џоија у серији "Пријатељи", виђен је како се вози по Лос Анђелесу након што је светом одјекнула вест да је преминуо Метју Пери, његов колега из серије. Био је схрван, а почетком ове године Метју је назвао Мета својим "малим братом".

1699177948_1562211_dzoi-ros_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

ЛеБланк је у серији глумио неодговорног цимера о коме је бринуо Пери, односно Чендлер, али је у стварности ситуација била другачија, а једно време глумац је пролазио кроз пакао.

Метју је имао проблема са зависношћу од алкохола и дрога, увек је маштао о великој слави, док је ЛеБланК био приземнији. Школовао се за столара, волео је моторе, а након што је напустио колеџ отишао је у Њујорк и окушао се у манекенству. Снимао је рекламе за Левис, Кока Коли, Доритос и сличне, али се због висине није појавио на модним пистама.

- Не знам да ли је то била болест моје ћерке или чињеница да сам била превише фокусирана на посао, али сам осећала да сам прегорела и да ми треба времена да се дистанцирам. Позвао сам агента и рекао му да заборави мој број телефона на неколико година, потпуно сам одустао, срећом, успео сам. То су били тренуци када сам се осећао као да ћу доживети нервни слом. Неко време нисам морао ништа да радим - рекао је глумац једном приликом.

 

Са ћерком се преселио на ранч у Калифорнији

- Мојој ћерки је дијагностикован проблем са мозгом. Био је то веома мрачан период, али успели смо да га превазиђемо. Зар не кажу да те ојача оно што те не убије? Сећам се када се родила. Од тренутка када сам је угледао, заљубио сам се, а никада се раније нисам тако осећао. Нисам могао да верујем. У том тренутку сам знао да ме ништа неће спречити да је волим - објаснио је. У међувремену, Марина је победила болест и често се појављује на црвеном тепиху са својим оцем.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas