Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џорџ Клуни продаје чувену вилу на језеру Комо: У његовом власништву је 21 годину, а ево колико би могао да заради

Џорџ Клуни наводно продаје своју вилу на језеру Комо након што је 21 годину у његовом власништву, пише Пипл.

1695538324_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумац је активан члан локалне заједнице од куповине куц́е 2002. године коју сада дели са супругом Амал и њиховим близанцима.

Вила Олеандра налази се на продаји, према италијанском недељнику Огги.

Глумац је наводно купио Вилу Олеандра од породице Хајнц 2002. године за приближно 10 милиона долара, према Тхе Васхингтон Посту, који је известио да је долазак велике звезде на језеро Комо довео до бума некретнина у којем су се цене удвостручиле. Клуни је касније купио суседну некретнину, чинец́и је „једном од највец́их приватних куц́а у овој области“, наводи Тхе Валл Стреет Јоурнал.

Вредност виле са 25 соба процењена је на више од 100 милиона долара 2022. године, наводи се у издању, тако да ће Клуни и те како да заради. 

Језеро Комо је посебно за глумца на личном нивоу, тамо је 2013. године први пут срео своју супругу Амал (45), како је открио у интервјуу за Тхе Холливоод Репортер 2017. У то време, Амал се придружила групној вечери у Џорџовој куц́и док је пролазила кроз језеро Комо на путу ка Кану.

- Мислио сам да је лепа, и мислио сам да је смешна и очигледно паметна - рекао је за ТХР.

У епизоди Нетфликс емисије Дејвида Летермана из 2018. Џорџ се присетио њиховог првог састанка.

- Примио сам позив од мог агента који је рекао: "Упознао сам жену која долази у твоју куц́у, којом ц́еш се оженити". Стварно је испало тако.

Пар се венчао 2014. у летовалишту Аман Цанал Гранде у Венецији.

Џорџ је у својој велелепној вили угостио многе славне пријатеље током година. Године 2004. вилу је посетила глумачка екипа Оушенових дванаест, у којој је глумио Џорџ. Затим је 2018. Џенифер Анистон остала на имању док је снимала комедију "Мистерија убиства". Емили Блунт и Јохн Красинкски су се тамо венчали 2010.

Џорџ је имао улогу у пружању помоц́и региону када су га погодиле јаке кише и клизишта током лета 2021. Глумац је тада помагао становницима у чишц́ењу области у којој живе, преноси Пипл.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas