Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕКСПРЕСАН ОДГОВОР: Зејна одговорила на прозивке и увреде јер је Ромкиња (ВИДЕО)

Важила је за једног од фаворита

1678009035_pze_drugo_vece_02032023_00055-Zejna-.jpg
Oglas

Била је једна од фаворита за победника Песме за Евровизију, а њена песма ''Румба'' већ је постала хит. Зејна је ушла у финале, и наступала је последња, али је ипак победу однео Луке Блацк, који ће представљати Србију у Ливерпулу.

Зејна је својевремено била чланица групе "Луна", након чега је наставила соло каријеру, коју је у једном тренутку ставила на паузу због рођења ћерке Кјаре, која сада има осам година.


Обзиром да је ромске националности, неки од коментара на Интернету нису били благонаклони. На увреде и прозивке, Зејан је имала у финалној вечери да каже следеће:

- Мислим да је јако битан само приступ према том проблему, и јако је битно како се људима обраћамо. Ја сам одлучила да се људима обратим људски, кроз неку комику и харизму...да они схвате да то јесте проблем, али да то не окрећемо на неку патетику.

На питање колико је искрено погађају такви коментари, када остане сама у четири зида, објаснила је:

- Нимало, зато што  сам далеко изнад тога, свешћу, знањем о животу, да ме то више заболи у смислу тих људи који имају доста да раде на себи, али мене то као мене не боли.

Зејна је још додала чију је подршку од колега имала за свој наступ, а испричала је и зашто је примила инфузију,  а све то можете погледати у следећем видеу:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas