Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ема Стоун доживела ПЕХ током церемоније: Глумица добила Оскара, па јој се поцепала хаљина (ФОТО)

Ема Стоун је награђена за најбољу главну женску улогу у филму "Јадна стверења", а током доделе јој се догодио пех са хаљином

1710146563_Foto-Profimedia-Ema-Stoun.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ема Стоун (35) освојила је Оскара на 96. додели ове престижне награде, и то за главну глумицу у филму Јадна створења.

Ово је други пут да је Ема добила ову престижну награду, након што је 2017. године награђена за најбољу главну женску улогу у филму "Ла Ла Ленд".

Када је примила награду открила је да има проблем са хаљином која се поцепала док је њен колега Рајан Гослинг певао нумеру "И'м Јуст Кен" из филма "Барби" која је била номинована за најбољу оригиналну песму, међутим, победу је однела песма "Wхат И Wас Маде Фор", такође из филма "Барби" коју пева Били Ајлиш.

- Поцепала се. Мислим да се то догодило током песме "И'м Јуст Кен" - рекла је Ема.

Фото: Профимедиа

Глумица се одлучила за хаљину у светлој нијанси зечлене боје без рамена коју је упарила са скупоценом дијамантском огрлицом. Покупила је велика похвале за свој изглед без обзира на пех који јој се десио. Ема се захвалила целој екипи која се скупила и направила невероватан филм. На крају говора је поново поменула своју хаљину.

- Немојте је гледати отпозади, хвала - рекла је и отишла с позорнице, док је руком држала хаљину.

Филм "Јадна створења" је други је по броју освојених Оскара ове године, одмах иза филма "Опенхајмер". Освојио је четири Осара за: најбољу шминку и фризуру, најбољу костимографију, најбољу сценографију и најбољу глумицу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas