Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Емина Јаховић никад искреније о суђењу са Мустафом, одгајању деце и тешким тренуцима: "Само желим да моја деца одрасту у добре људе"

Певачица открила и како подноси самоћу

1658327552_emii.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Емина се развела 2018. године од Мустафе Сандала, са којим има синове Јамана и Јавуза. И током ранијег периода причала је да има проблема око алиментације и обавеза према деци, које не дели равноправно са својим бившим мужем. Правду покушава да потражи на суду. Тренутно ужива у слободи. Признала је да је њеним наследницима било тешко да прихвате развод родитеља.

– Није лако бити дете разведених родитеља, то је судбина мојих синова, али ја их васпитавам тако да извуку поуку и из тих непријатнијих фаза у животу. На крају, ма колико год то сурово било, то ће их само ојачати. Даће им идеју о одлукама у животу пре него што их донесу. Уз њих сам, и док год сам ту, бићу им увек њихова највећа подршка и учитељ, дајући им |јубав коју понекад не могу ни да замислим. Само желим да моја деца одрасту у добре, поштене, ментално здраве људе, с много емпатије за друге и храбрости у животу – изјавила је за "Сторy".

Осврнула се и на судски спор са бившим супругом:

– Наставља се и наставиће се... У мом случају ради се само о принципу који мора да се поштује и одговорности која мора да се преузме. Адвокати раде свој посао, ја им се не мешам – открила је, па додала да ужива у слободи:

– Слободу сам скоро спознала и морам да признам да нема цену. Дуго сам мислила да је у партнерским везама љубомора и забрањивање доказ љубави. Сада схватам да може истински само да те воли онај ко те пусти да слободно летиш, да се уздигнеш и да ужива гледајући те у пуном сјају, а ти му се онда увек вратиш још више заљубљена и у целом комаду.

Ради на стрпљењу и захвална је Богу на свему што јој је пружио, посебно синовима:

– Доста радим на стрпљењу, учим се захвалности за све што нам је Бог пружио. Што смо здрави и добро. Најскупље имам, а то су моја деца, то што сам у стању да видим и да чујем, Што могу себи да обезбедим своју кору хлеба и то што не зависим апсолутно ни од кога – признала је лепа Емина.

– Емотивна веза је комплексна веза и мислим да сам негде у овим одговорима већ то и објаснила. Увек имам изборе, али се на то не ослањам. Имам два сина и самостална сам жена. Не треба ми нико да ми попуњава празан простор у животу, јер га и немам толико. Треба ми посебност у сваком смислу, и само за то имам јошједно мало место – закључила је певачица.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas