Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕПСКИ СУКОБ ДОБИО ЕПИЛОГ: Ево у каквим су данас односима Драгана Мирковић и Цеца

Ривалство измеду њих обележило је деведесете године

1698570535_Foto-Ataimages.rs-Ceca-i-Dragana.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сукоб који је почео деведесетих, наставио се и у новијим временима. Пре неколико година појавио се аудио снимак са снимања новогодишњег програма на Јавном сервису, а у питању је разговор Цеце Ражнатовић и Драгане Мирковић које су се случајно среле у просторијама РТС-а.

До непријатне ситуације дошло је и 2018. године, на снимању једног новогодишњег програма.

Драгана се прва јавила, Цеца отпоздравила, али након тога је уследило питаје: "Да ли се ми познајемо или не". Цеца јој је одмах одбрусила: "Не знам ти одлучи, јер ме час познајеш, час не познајеш". 

- Ја сам одлучила и рекла "добро вече", а сад... Како ти желиш. Ја немам проблем те врсте - надовезала се Драгана. 

Раније се спекулисало да њих две нису у најбољим односима због ривалитета, а овај снимак је био само потврда тога. 

Иако су обе избегавале ову тему, Драгана је сада објаснила да несугласице датирају још из периода деведесетих година. 

- Све датира од деведесетих, када није било нимало наивно и када сам ја доживљавала много тешких ствари од Цеце и њене екипе. Увек сам бирала пут који подразумева склањање, ћутање, годинама. Дошао је тренутак када је моја колегиница Цеца била забрањена на овој телевизији због неких ружних ствари које је учинила челним људима, и у свим медијима у Србији, да се разумемо.

- Тада је мене звала и рекла: "Имала сам потребу да те позовем и да ти кажем да сам фасцинирана тиме што немаш ни грам сујете у себи, као колегиница, и да сам ја више испоштована на твојој телевизији него ти сама". Ја сам тада само показала какав сам човек и каква сам колегиница. После тога је опет све дошло на старо. Опет сам преживљавала свашта од њених људи, и сви знамо ко су ти људи и како је ишло. Искрено, много ми је тешко да причам о томе, али сам издржала. Ћутала сам и ћутала. И ево, сад смо се среле после толико година и сматрала сам да је најнормалније љубазно, културно рећи некоме добро вече - рекла је Драгана, преноси Информер. 

Подсетимо, Цеца је својевремено прокоментарисала однос са Драганом и том приликом казала да јој је замерила лоше коментаре на њен рачун и рачун њене породице.

- Да вам кажем нешто, ви сте имали прилику да чујете снимак, додуше ја се слабије чујем зато што сам била у пролазу, јер сам се враћала са снимања. Драгана је седела поред моје гардеробе, и, наравно, ја сам ту морала да прођем. Искрено да вам кажем, када вас неко годинама у лошем контексту индиректно коментарише и прозива на један јако ружан и перфидан начин и коментарише на ружан начин и моју породицу, и мене, и каријеру, не очекујете да вам се јави. Она је то урадила, видели сте којим тоном, тим тоном је и њој било узвраћено, без икакве моје лоше намере. Нити имам лошу намеру, нити сам ја таква особа по природи. Друго, годинама се спочитава, сада сам видела и неке насловне стране, нико никоме не може да поклони каријеру, нити да буде крив за суноврат исте. Ја дотичној колегиници желим све најлепше као и свих година уназад, ви сте ми сведоци, никада ни за кога нисам рекла ружну реч, немам потребу за тим. Ја јој од срца желим да сними хит и да нађе мир - рекла је тада Цеца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas