Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Еуфорично након друге победе коју је донела Шведској на Евровизији: Прва изјава Лорин након трофеја (ФОТО)

Синоћ се завршила 67. по реду Евровизија, а победу је однела Лорин, представница Шведске

1684047162_profimedia-0775686809.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Велику победу на 67. избору Евровизије однела је Шведска, коју је представљала Лорин са песмом Tattoo. Њена песма "Tattoo", према кладионицама уочи финала имала је највеће шансе за победу на овогодишњем надметању, што се и остварило.

Она се уписала у историју, будући да је једина певачица која је победила два пута. Након синоћне победе друге по реду одржана је прес конференција на којој Лорин није могла да сакрије своју срећу:

- Осећам се одлично. Почињем да се топим. У почетку сам мислила као "Шта се сада десило???". Увек сам била помало спора, али сад почињем да схватам и мислим у себи "Боже!" - почела је Лорин, па додала:

- Ова Евровизија је данас много већа. И обожавам ову заједницу. Људи деле прелепе вредности, моје вредности. И овај догађај ће постати још већи.

Не крије да је била нервозна:

- Била сам нервозна. Цела арена је била нервозна и ти осећаш ту нервозу.

Сматра да дели успех који је постигла са целим својим тимом:

- Говорим целом тиму да их волим. То ме приземљује. Ово није само везано за мене. То је везано за све нас.

На питање како ће прославити победу, одговорила је:

- Идем да спавам! Шалим се. Прославићу уз чашу вина и много пољубаца и загрљаја.

Трофеј који је освојила синоћ ставиће поред оног који је добила 2012. године, када је победила са песмом "Еуфорија":

- Ставићу га поред мог другог трофеја! Да ли се ово заиста дешава? Боже!

На крају се захвалила свима који су гласали за њу.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas