Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Физички изглед ми је помогао у животу": Катарина Радивојевић дотакла се корекција којима се подвргла, па додала - "Себе бих оценила седмицом"

Лепа глумица открила је да редовно вежба

1676099871_Katarina-Radivojevic-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица Катарина Радивојевић (43) не крије да и те како води рачуна о лицу и телу. Наглашава да јој је физички изглед свакако помогао у каријери и да би све особе које се баве јавним послом требало да изгледају неговано - са том границом да "изгледају добро за своје године, а не десет или петнаест млађе".

- Ја сам тип који не уме ништа да сакрије, тако да сам увек искрена са својом публиком. Мислим да је за мој изглед највише заслужна генетика и све би вам било јасно када бисте видели моје родитеље... Не бих да се хвалим, али ја сам и целог живота вежбала. То је помогло мом телу да буде у тонусу и онда када због обавеза не стигнем да тренирам две или три недеље. Тело памти и успева да задржи добру форму - истакла је била Катарина.

- Помало радимо ботокс, толико да и даље могу да се намрштим јер то морам због посла. Слажемо се да је мање - боље. Третирали смо цело чело и мало око очију, боре смејалице. Ја имам 42 године и то је нешто што се види. Имам изузетно светле очи и шкиљим, па када се лето приближи крају, види се понека бора вишка. Он ми тада каже: Кренула је бора. Тада додамо ботокс, ако ништа не снимам - додала је недавно глумица.

Истакла је да се родила са пунијим уснама, иако су многи често спекулисали да их је повећавала, као и са великим очима, те јаком вилицом и јагодицама.

- Није било потребе да нешто мењам. Разумем девојке којима интервенције дају самопуздање, али то би требало да се уради са мером и не би требало претеривати. Моје искуство је показало да жене које пуно тога мењају на себи, то раде јер нису сигурне саме са собом. Када бисте видели мог тату било би вам јасно да су моја уста природна. Он је остарио, али и даље има та уста - напоменула је тада уметница, преноси "Стил".

Чак јој је агенткиња из Москве рекла да један продуцент није могао да верује да има толико година и да је мислио да је много тога кориговала на лицу.

- Моја нега подразумева само крему, ништа специјално. Волим јапанску козметику. Редован сан је такође важан за изглед и трудим се да увек спавам осам сати. Нисам чак ни зубе избељивала - причала је Катарина.

Операција и агресивних интервенција се јако боји, посебно на лицу.

- Много се бојим операција и агресивнијих интервенција, јер је мени лице алат за рад. Имам спуштене капке и рекли су ми да ћу у једном тренутку морати да урадим подизање. Све моје пријатељице су радиле ботокс колико и ја. Њихове савете слушам и обично их пустим да нешто ураде прве па да видим како то изгледа - говори кроз осмех глумица.

Свој тренутни изглед Катарина је оценила седмицом:

- Тренутно осам. Фали пуно тога, можда је пре - седам. Ја сам сада можда најдебља у животу. Моја оптимална килажа увек је била 58 или 59 килограма, а сада имам 64. Никада нисам волела ни своје танке ноге. Увек волиш оно што немаш.

Открила је и једну занимљиву интервенцију у Лос Анђелесу, којој би се подврга:

- Када се породите царским резом лекари вам о истом трошку затегну стомак и уклоне вишак коже. Тако је могуће да се сви „Викторијини анђели“ јако брзо врате на писту након порођаја. То сам чула да раде и ако бих имала царски рез урадила бих и то, да буде генералка.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas