Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Где год буде одлучио да иде, идем": Катарина Грујић о супругу и тежњама у каријери

Катарина Грујић једна је од најуспешнијих певачица на нашој сцени

1688365745_381f7f3ba7e87aaa733fda4a45efb5ebe257cc27.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Катарина Грујић на јавној сцени се појавила кроз такмичење “Звезде Гранда”, а ове године прославиће деценију свог постојања на естрадној сцени.

- Не бих ништа променила, од почетка каријере до данас мислим да су то тренуци које сам проживела са разлогом и са својим годинама. Одрасла сам, озбиљнија сам, имам другачију улогу него пре десет година. Имам породицу, дете, име и презиме, не могу исто да се понашам и да размишљам као пре, када сам била клинка. Све ме нервирало, хтела сам свима да одговорим, сад ме то не занима. Мени је језик увек био бржи од памети - рекла је певачица у разговору за “Блиц“, те се осврнула на улазак у четврту деценију живота.

- Напунила сам тридесет и једну годину, не могу да се понашам као и пре десет година.

Катарина истиче да има велики број циљева које треба да оствари и о којима сања.

- Свако од нас сања о Арени, Сава Центру или Ушћу, а почетке сам имала јако успешне. У тренутку када сам била најуспешнија мени се десила операција гласних жица и стопирала сам се. Вратила сам се са песмама, али није то као пре. У сваком случају нисам стала, али за све има времена, битно ми је да сам неке ствари у животу остварила, а за Ушће и Арену ћемо лако - каже она и додаје да је један сан недавно остварила.

- Још једно остварење мојих снова, турнеја у Аустралији, једно од многих које имам у животу. Било је прелепо, публика је прелепа, наши људи су предобри и драги, недостаје им све ово овде. Сваки пут када сам наступала тамо, силазила сам у публику, дружила се, сликала, певала са њима. Знам да им је тешко, да су отишли тамо да зарађују, да имају неки разлог и нешто што им треба у животу. Увек ћу бити расположена, бар тих два и по сата да проведем са њима.

Певачица је у разговору открила и да јој се допао живот тамо.

- Волела бих да се преселим у Аустралију, а животиње су ми нешто тамо најсавршеније. Када се пробудиш ујутру, кроз центар града пролећу папагаји. То је нешто што се не може доживети код нас. Било је савршено - каже Каћа и додаје да јој

Промена места живљења због супруга, фудбалера Марка Гобљића, не би тешко пала.

- Он је мој муж, отац мог детета, тако да где год отишао он, ту сам и ја, пратим га у стопу. Какву год понуду буде добио, где год буде одлучио да иде, пратим га у стопу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas