Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумац открио како је изгледало снимање "Певачице" са Милицом Тодоровић: "Била је драгоцена на сету"

Игор Ђорђевић, глумац и један од креатора серије "Певачица" открио како се Милица Тодоровић снашла у новој сезони

1703684296_milica_todorovic_lavash_12102023_0045.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумац Игор Ђорђевић постао је миљеник публике у серији "Корени", а у серији "Певачица" се окушао и као режисер и сценариста. У првој сезони смо имали прилике да на малим екранима гледали Милицу Павловић, а у другој њену колегиницу Милицу Тодоровић.

- Друга сезона Певачице, иако наслоњена на прву, доноси доста тога другачијег. Можда је највећа разлика, поред ритма и темпа догађаја и сцена у наративу приче, то што у овој сезони имамо и путовање у прошлост, не бисмо ли покушали да расветлимо ту мистерију коју зовемо 'судбином' или 'наслеђем предака'. Пратећи причу наших главних јунака бивамо поведени на пут - од вишеструких свирепих убистава, лажних и правих магијских ритуала и веровања, па све до естрадних сплетки - рекао је Ђорђевић и открио да га је одувек привлачила идеја да режира.

Глумац се потом дотакао и "глумице" Милице Тодоровић.

- Она се својим талентом, харизмом и тако не фејк позитивно приватном енергијм, практично сама одабрала. Била је драгоцена на сету. Посвећеност, осећај за меру у свему, умеће да чује другога, особине су које њој тако природно пристају, а у ствари тако су ретке. Гледао сам је како се понаша на снимању и колико је концентрисана на кадар и морам да признам, био сам истински љубоморан. Мислио сам, што ја улупах оволике године учећи, кад ова девојка дође и забављајући се уради све на таквом нивоу да смо сви импресионирани - рекао је глумац за штампано издање Курира.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas