Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Глумица добила корону у 9. МЕСЕЦУ ТРУДНОЋЕ: Марија Петронијевић објаснила како се ОСЕЋА, и послала СНАЖНУ поруку

Чим је добила прве симптоме, глумица је отишла код доктора.

1633882053_marija.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Suzanin izbor
Oglas

Глумица Марија Петронијевић, која се прославила у филму Емира Кустурице "Обећај ми ово", у последњих пар година одлучила је да се повуче са јавне сцене и окренула се пољопривреди.

Иако је трудна, глумица је током другог стања радила све кућне послове, укључујући и оне који се тичу пољопривреде.

Прочитајте још: Након ЉУБАВНОГ КРАХА са познатим спортистом, српска глумица отишла на СЕЛО: Сада сади јагоде, шиша овце и вози трактор (ВИДЕО)

Међутим, добила је корону у деветом месецу трудноће, а с првим симптомима одмах се јавила доктору, преноси "Story".

Будући да се претходно вакцинисала и ревакцинисала лекари имају позитивне прогнозе.

Како тврди поменути лист, Марија нема јачих тегоба.

- Чим сам осетила прве симптоме одмах сам се јавила доктору, нисам желела да чекам. Наравно тест је показао да сам позитивна, али оно што је добро је да ми крвна слика није толико лоша, заправо је баш добра, немам температуру ни неке јаче тегобе стога су лекари одлучили да ме пошаљу на кућно лечење у самоизолацију. Сложили смо се да би за мене било врло стресно да остајем у болници са осталим зараженима и гледам како умиру. Срећа па сам се вакцинисала не могу ни да замислим како би ми било да нисам. Лекари кажу да је добро што сам у том смислу на време одреаговала и заштитила се јер у супротном не би знали шта са мном да раде. Остаје ми само да чекам и надам се да у наредних неколико дана неће доћи до погоршања или не дај боже превременог порођаја, ипак је корона непредвидљива - рекла је Марија, која је дуго од медија чувала информацију да је у другом стању.

Убрзо након информације да је добила корону, Марија се огласила на свом Инстаграму и написала између осталог и следеће:

- Злоупотребљени су елементе мог приватног разговора да се пласирају сензационлистичке вести које се тичу мог здравственог стања.

Иначе, Марија већ годинама живи у родном селу Висибабе, у Пожеги, где се посветила пољопривреди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas