· · Коментари: 0
ТУГА

Глумица из серије "Веселе седамдесете" преминула 24 сата након лажне вести о њеној смрти (ВИДЕО)

Глумица преминула само 24 сата, након што су је медији прогласили мртвом

1609941089_tanja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /студинтхемакинг

Бивша девојка Џејмс Бонда и звеуда серије "Веселе седамдесете" Тања Робертс, преминула је у болници, само 24 сата након што се у медијима појавила лажна вест о њеној смрти.

Прочитајте још: Занимљиве и изненађујуће чињенице које нисте знали о Чарлију Чаплину

Наиме, у понедељак је њен изабраник Ленс О'Брајан, саопштио да је Тања преминула у болници у Лос Анђелесу, само неколико сати након што је демантовао написе у медијима који су објавили вест о њеној смрти.

Глумица је 24. децембра, током Бадњег дана, изашла да прошета свог пса. Током шетње јој се слошило и срушила се. Њен партнер Ленс, посетио је у болници и како је тада за медије испричао, видео је да се гаси. Сломљен је изашао из болнице и рекао да њеним агентима да се опростио од Тање.

Агенти су схватили да је она преминула и издали саопштење да је преминула. Тада су се огласили лекари из болнице у којој је лежала и образложили да је још увек жива и да се налази на интензивној нези. 

Прочитајте још: Преминуо познати француски глумац

О'Брајан је током интервјуа у понедељак који је давао, сазнао да му је изабраница жива, а цео разговор је снимљен телефоном.

Говорите ми да је жива? Хвала богу

Ипак, у понедељак увече, издахнула је у болници.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.