Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумица која је била ЦИМЕРКА Слободи Мићаловић: Мало ко зна да су баш њих две живеле заједно

Слобода Мићаловић је из Лесковца дошла у Београд да би уписала глуму 1999. године

1702476631_Foto-Ataimages.rs-Sloboda-Micalovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Слобода је возом кренула у Београд како би на Факултету драмских уметности покушала да упише глуму. Пратио ју је отац Драган, који се до последњег тренутка противио ћеркиној одлуци да крене његовим стопама. Имала је свега седамнаест година када је, прошавши на пријемном из прве, примљена у класу захтевног професора Предрага Бајчетића, пише Википедија.

Глумици Слободи Мићаловић, када је дошла из Лесковца, цимерка и колегиница са класе јој је била Зорана Бечић, иначе ћерка чувеног сарајевског глумца Зорана Бечића. Њих две су и данас веома блиске пријатељице.

- Зорана је моја блиска пријатељица са класе, заједно смо живеле док смо студирале - рекла је раније Слобода.

Иначе, глумачки пар Игор Ђорђевић и Зорана Бећић више од петнаест година ужива у љубави, а мезимице Петра и Бланка употпуниле су њихову заједницу и унеле радост у породични живот.

- Уме да буде врло романтичан, често ме изненади без икаквог разлога. Свако јутро ми кува кафу и пушта ме да дуже спавам - наглашава она. Она је искрено у једном интервјуу за "Глорију" говорила о браку.

- Који год посао да радиш, ако с неким живиш, делиш те ствари с њим, то је потпуно нормално. У Игора имам највише поверења. Он је мој животни ослонац у сваком погледу и свака одлука коју доносимо је заједничка, промишљена. То се односи и на улоге и на заједнички рад. Најважнија ми је његова критика. Уколико постоје искреност и добра сарадња у браку, велико разумевање између људи и поштовање према професији свог партнера, онда је све много једноставније. Ми смо дванаест година у браку, веома добро се познајемо и уходани смо, свако зна своје обавезе, расподелу посла, у зависности од оптерећености током дана. Кад Игор има превише обавеза, зна се шта ја преузимам, и обрнуто, једно другоме максимално излазимо у сусрет ",рекла је тада Зорана, а Игор додао:

- Немам таленат за подвлачење црта. Мени сваки наш дан изгледа као они на почетку. Уф, како то романтично звучи. Наравно, претурили смо много тога преко главе, и прелепе и оне мање лепе тренутке, и тек ћемо."
Круна њихове љубави су две ћерке - Петра и Бланка. Будући да су девојчице по неписаном правилу углавном везане за оца, Игор одговара да ли му је припала титула омиљеног родитеља или оног који заводи ред: "Зорана и ја ту немамо утврђене улоге. Обоје можемо бити и једно и друго, све зависи од ситуације. Пре неки дан ухватио сам себе како са цигаретом у руци старијој ћерки говорим да није добро пушити. А онда сам схватио да је визуелна порука далеко јача од изговорене и да су дела заправо најмоћнија лекција. Зато се трудим да се такве ствари више не понављају и да децу искључиво васпитавам кроз личне примере.

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas