Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гоца Тржан искрено о првом супругу и Ленином оцу: "Ишла на психотерапију да себи опростим ту грешку"

Певачица Гоца Тржан је у првом браку са Иваном Маринковићем добила ћерку Лену

1704282634_amigi_21112023_0024.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Гоцу Тржан је недавно у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" причала о томе у каквом је њена ћерка Лена данас односу са својим оцем, предходном браку, као и да ли је Лена била дете љубави.

- Јесте, бар са моје стране. Ја увек имам утисак да, ево до сад, до мог садашњег супруга, увек сам имала утисак да ја више волим него што сам била вољена - истакла је певачица Гоца Тржан.

- Немам ја проблем са претходним браком све док му не помињемо име. Сви смо имали грешке и правимо грешке у животу. Да се разумемо, није он моја прва грешка у смислу емотивном. Била је такође једна крупна грешка пре њега и ја сам из једне грешке улетела у заправо исту грешку, али је она антипод, а антиподи су заправо лице и наличје исте ствари - испричала је Гоца и отворено признала:

- Ја апсолутно не жалим због свог првог брака, одмах да се разумемо. Била је грешка у смислу тога што сам свом детету изабрала оца који, ево рећи ћу, није достојан таквог детета.

- Значи, стидите се свог избора? упитала је Славица Ђукић Дејановић Гоцу Тржан.

- Да. Ја сам ишла на психотерапију да себи опростим ту грешку. Ја то нисам видела. Успела сам зато што ми је ваша колегиница на моје како је могао ово, како је могао оно, мени то никада не би пало напамет да урадим некоме, непријатељу најгорем а не родитељу свог детета, рекла: "Немојте да се љутите на себе не можете у другима да препознате оно што немате у себи и да предупредите". Онда сам стала и рекла себи: "Да, мени мозак не иде тако далеко. И то је све легитимна ствар, ништа он није погрешан, ја сам погрешна у његовом и он у мом животу. Он је са неким другим вероватно компатибилан, са мном није јет то није мој систем вредности и није моје морално етичко стабло такво. Ја нисам тако васпитавана да живим. Зато ја никада не говорим лоше лак се и спрдам на свој рачун, али ево сто пута бих га поновила да имам своје дете. И да је сто пута било горе, да бих имала њу и да имам ово што сада имам са њом, ја бих то поновила - рекла је Гоца.

томе какав је сада однос Лене и тате, Гоца је кратко рекла:

- Па, немају никакав однос. По заслузи све иде у животу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas