Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гоца Тржан о популарним песмама: "Клинци када крену да сазревају, та музика им је досадна" (ФОТО)

Певачица се без длаке на језику о популарној музици данашњице

1675068472_Goca-Trzan-foto-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица се дотакла млађих колега и нових трендова у музици.

Гоца Тржан истиче да су јој многе ствари у музици досадиле.

- Пуно радим, наступам, нисам жељна да певам и да снимам, више волим да се потрошим на наступу. Смарају ме социјалне мреже и камере, постало ми је све страшно досадно, ваљда то дође с годинама. Не видим ништа што ме толико забавља, највише ме забавља лајв наступ, а како ће да коментарише, да ли ће да лајкује, то ме не ложи више -  рекла је Гоца за "Премијеру - викенд специјал", 

Неке Гоцине песме које је издала пре скоро двадесет година, поново се свакодневно слушају и певају као нове.

- Музички се не дашава ништа што би могло да се задржи дуже. Песме које звуче старински остају дуже. Кад ће људи схватити да је музика емоција и лична ствар, не можеш само гучи, прада, безвезе. Клинци брзо преко тога пређу и постану озбиљни људи. Видим по својој ћерки, чим пређу из тинејџ периода у адолесценцију, та музика их смара - рекла је она.

Певачица је потом прокоментарисала ћерку Лену, која је кренула у средњу школу, те је открила да су критеријуми у школству данас веома спуштени.

- Лена иде у државну гимназију, она зна шта ради, ја нисам у фазону да мора да буде вуковац, критеријуми су спуштени јер не дај Боже да се наша деца стресирају и да се више потруде. Данашњи родитељи сматрају да што су деца рођена да самим тим треба све да добију. Из губитака сам много више научила него из добитака. Мораш клинце да научиш да морају да поднесу добро и успех и губитак, ако их то не научиш, ниси успео, фејловао си као родитељ - истакла је Тржанова.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas