Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГОЈИМ СЕ И УМОРНА САМ: Певачица се бори с неизлечивом болешћу - Није лако, надам се да ће све бити у реду

Певачица Андреа Шушњара годинама води битку са аутоимуном болешћу

1691763260_pevacica-nasloa.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ андреасусњара_оффициал
Oglas

Андреа Шушњара (37), певачица групе "Магазин", са 20 година победила је рак јајника, а битку с овом опаком болешћу водила је након што је победила на аудицији за нову певачицу поменутог бенда. Нажалост, неколико година касније уследили су нови здравствени проблеми - обољење штитне жлезде, које је неизлечиво.

"Имам проблема са штитном жлездом. Набацила сам неколико килограма због лошег здравља, али надам се да ће се све регулисати до краја лета. Немам пуно времена за одмор, јер ми је темпо баш зезнут. Возим се у комбију по цео дан, одем на неку вечеру, углавном брза храна, одрадим концерт па враћање назад… Није лако", рекла је Андреа за хрватску "Сцену".

И њена претходница из "Магазина", Јелена Розга, такође годинама има проблем са штитном жлездом, па се две певачице често чују, саветују и подржавају.

"Ми смо се по питању тога чуле. Познајемо се већ дуги низ година. Разлика је у томе што ја имам обрнути облик болести од ње. Ја се гојим и уморна сам, а она мршави. Сад се тренутно борим с тим, али надам се да ће све бити у реду", истакла је хрватска певачица.

Андреа у "Магазину" пева већ 13 година, а недавно је открила како ће ускоро своје место у групи препустити некој другој колегиници, а да ће се она посветити својим плановима и хобијима.

Јелена Розга такође је за медије отворено говорила о борби са болешћу.

"Имам проблема са здрављем, та штитна ме не слуша... То не кријем, причам, можда могу неком да помогнем. Пре два дана сам ишла да прегледам крв, налази су ми никад гори. Нисам најбоље, али се трудим. То највише утиче на моје расположење, када ми хормони нису у балансу. Утиче то и на моју кожу. Трудим се да што више одмарам, да будем позитивна и надам се да ће за месец дана, када будем ишла на контролу, моји налази бити бољи", рекла је Розга почетком ове године.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas