Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Горан Бреговић је био МАГНЕТ за жене: Преварио најлепшу Београђанку, а прву СУПРУГУ је упознао у СТРИПТИЗ клубу

Горан Бреговић иза себе има буран љубавни живот и јако занимљиве и несвакидашње приче

1702107630_docek_trg_republike_13012023_0064.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Легендарни музичар и текстописац Горан Бреговић већ деценијама је у срећном браку са Џенаном, некад једном од најлепших Сарајки. У браку су добили три ћерке - Ему, Уну и Лулу, а Брега је једном приликом открио да су све три различите вероисповести. Важио је за озбиљног шмекера за којим су жене луделе.

Био је у вези са једном од најлепших Београђанки, која је признала да се све завршило када је ју је преварио, а једна од омиљених градских прича је да је прву супругу Јасминку упознао у стриптиз бару. Он је са овом фаталном лепотицом, која данас живи у Аустраљи добио прву ћерку Жељку. Постао је отац у раним двадесетим годинама, али га је каријера натерала да често буде далеко од куће.

Бреговић никада у јавности није говорио о женама са којима је био, али је већина њих давала изјаве које су биле штуре, али су потврђивале њихове односе. Тако је јавност интригрирала прича о његовој љубави са глумицом Мајом Сабљић, у то време једном од најлепших на екранима којој су мушкарци падали под ноге. Њена лепота и шарм нису оставили равнодушним ни Брегу. Она је тада имала 19 година и кроз осмех је признала да ју је Бреговић на снимању филма "Личне ствари", оставио без даха. Папарацима су тада Мајине комшије, из Новог Сада, откриле да га често виђају у близини њене зграде, али заједничка фотографија никада није испливала.

Маја је од 1993. у Америци, а причало се да у Лос Анђелесу живи на високој нози и да станује на Булевару сумрака, између Холивуда и Беверли Хилса. Била је у браку са америчким бизнисменом српског порекла Ђорђем Зечевићем све до његове смрти, 2012. године. Маја затим долази у Србију, па је тако једном приликом рекла како глумци у Холивуду живе у затвореном кругу и да су се она и покојни супруг дружили са Дан Таном. Управо због тог пријатељства, упознали су многе холивудске звезде. Мајина лепота и после толико година није избледела, харизма и осмех којима је пленила док је била у Србији остали су нетакнути, године јој тај шарм нису могле избрисати.

Маја и данас живи на релацији Београд - Лос Анђелес, а свој јубиларни 60. рођендан прославила је у српској престоници са пријатељима са којима одржава контакт. Они који су упућени у њен живот кажу да је посвећена духовном раду на себи и надоградњи своје личности. Мају Сабљић сви памте по улогама у серији "Полицајац са Петловог брда", филму "Биће боље", по улози фаталне Сузане Лојтес у филму "Лавиринт", а сматрала се правом лепотицом.

Фото: З. Кнежевић

У медијима се више пута причало о Брегиним наводним аферама с разним женама, а својевремено се писало како је Брега наводно имао љубавницу, прелепу Италијанку. Иако је њихова заједничка фотографија доспела до јавности, његова супруга никада није коментарисала ове наводе. 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas