Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Преварени муж углавном последњи сазна": Харис Џиновић проговорио о разлогу развода брака након 22 године

Харис Џиновић је до сада избегавао да говори о разводу од Мелине

1709796878_6842c11ac34a81d02272619c6bc52906c23fa759.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Певач Харис Џиновић потврдио је да се развео од модне дизајнерке Мелине Џиновић, а сада је по први пут проговорио и о детаљима који су довели до краја брака након 22 године.

- Она зна разлог... Она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж последњи сазна. Кажу људи да је развод после смрти најтежа ствар. Ја бих то мало демантовао. Како? Па фино, ако се теби не свиђа да будеш са мном, нећу ни ја с тобом - рекао је Харис Џиновић за "Схоwбузз".

Певач је открио и како су њихова деца, ћерка Ђина и син Кан то поднели.

- Они су поприлично велики, није им то лако пало - истакао је Џиновић.

Љубавна прича Хариса и Мелине почела је 2002. године када је Мелина била на трећој години студија, а упознали су се у Сарајеву.

- Моја породица није ни стигла да реагује јер сам ја то одлучила преко ноћи. То никада није била тема разговора јер сам ја побегла. Отишла сам за Париз код Харија и никада се више нисам вратила кући - испричала је Мелина Џиновић у једном интервјуу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas