Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

Харис Џиновић оштро о ћерки: "Не могу да гледам како се пући и избацује задњицу - вређа ми интелигенцију"

Ћерка Хариса и Мелине Џиновић, Ђина, веома је активна на друштвеним мрежама где има велики број пратилаца

1632381233_haris.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Шта о томе мисли, колико подржава нове трендове млађих генерација, открио је у веома отвореном разговору Харис Џиновић, један од најбољих певача народне музике у региону. Он је открио да ли прати ћерку на друштвеним мрежама и шта мисли о ријалити програмима.

Прочитајте још: Девојка из Америке објавила снимак Јоване Јеремић, а питање које је поставила испод снимка РУШИ ИНТЕРНЕТ! (ВИДЕО)

- За ово ново доба ја могу рећи да је глупо. Ове младе генерације све друго раде, осим оно што би требало. И данас су обавезе човека исте као што су биле и прије 3.000 година, да спава, једе и ради. А ово данас мени све личи на забаву, то је ваљда тако кад су ти родитељи под главом, можеш да радиш шта хоћеш, јер ти је све остало, егзистенцијално осигурано. Не би њима пао ТикТок на памет да немају елементарних ствари које чине живот. Требали би устати ујутро у 5 сати па да одраде смену. Ја ово данас ништа не признајем - искрен је Џиновић.

Вређа га када се каже - то су нове генерације

- Па и ја сам био нова генерација за некога, али нисам искакао из шина. Био сам у правцу, у колотечини. За све сам се изборио сам и то је било потпуно нормално. А сада, узму мобилни у руке и он их васпитава. Мобилни је главна ствар у смислу едукације. Ево, код мене седи у соби и не изађе по цео дан да види шта ми радимо. Схватам ја да старији људи и родитељи нису интересантни, то је било и код нас. Једва смо чекали да им видимо леђа. Међутим, има и других ствари, не можеш 24 сата бити на телефону, очи ће ти испасти и онда та сликања и постављање на Инстаграм и тако даље. Ако је то главна преокупација, онда ја нисам паметан - сматра музички великан.

А на питање прати ли кћерку, односно њене профиле, на друштвеним мрежама, рекао је:

- Не пратим и не пада ми на памет. Да ја пратим како је напућила усне, избацила задњицу и сада је то главна прича. То не могу никако, вређа ми интелигенцију. Или да гледам „Задругу“, „Парове“, ове ријалити програме, па не могу то себи допустити, заиста - признао је Џиновић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas