Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХАРИС ЏИНОВИЋ СЕ ПРИСЕТИО ДИРЉИВИХ ТРЕНУТАКА СА МЕЛИНОМ: Никад искренији

Харис Џиновић се присетио успомена са Мелином

1711793092_394e65f8f672e2f6870ae4334b764775ae20adfb.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Харис Џиновић пре два званично се развео од дугогодишње супруге Мелине, а једном приликом је говорио о својим грешкама које је правио у љубави.

- Некад ме опали нека туга, нека сета. Неку песму или чујем случајно или ја наменски окренем и онда знам, возим по 300 километара и плачем - рекао је Харис Џиновић, па додао:

- Није ми то... Уживао јесам и уживам у својим концертима и мене радује сваки наступ и то је оно сигурно, али сигурно стопроцентно што ме одржава у животу и што ме чини онако сретним и што ми даје подстицај и што ми даје енергију, што ми даје снагу, то је тај концерт, осећам се к'о риба у води - изјавио је он, па се присетио једне анегдоте са сада већ бившом, супругом Мелином.

- Мелина не пегла ни себи, ја пеглам сам себи све, још од малих ногу, чак и шијем. Кад је Мелина дошла у Париз, кад је отворила плакар, кад је видела како је све сложено, каже: "С' ким ти живиш овде?", кажем: "Живим сам", каже: "Лажеш", ја рек'о: "Не лажем", каже: "Ово је немогуће". У нашем народу постоји један израз који морам употребити, ја сам "пицајзла", односно перфекциониста, а имам и пуно слободног времена, ничим другим се не бавим осим музиком, која је рецимо заузеће 2-3 сата и то је навечер, а све остало време сам слободан. Ја кад кувам код мене нема тањира или нема лонца једног у лавабоу, који није опран. Док се нешто крчка или нешто пржи ја то оперем и све је опрано. И кад се заврши припремање јела све је опрано.

Ало 

Бонус видео:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas