Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Харис и Мелина ДОБИЛИ ЗАБРАНУ ПРИЛАСКА једно другом: "Напала ме је вербално, није физички"

Мелина Џиновић упала је синоћ у породичну кућу на Сењаку, након чега је њен бивши супруг Харис Џиновић позвао полицију.

1712046653_joksimovic_zur_04102017_00153.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Мелина Џиновић је након што су припадници полиције изашли на терен напустила кућу у којој је донедавно живела, Харису је тада одузет пиштољ за који има дозволу.

Како "Блиц" сазнаје, Мелина је полицији негирала кривицу, а она и Харис су све време сваљивали кривицу једно на друго. Полиција је обома изрекла хитну меру забране приласка једно другом. Обавештено је тужилаштво које је тражило од полиције извештај о овом случају.

Подсетимо, Харис Џиновић пријавио је бившу супругу Мелину након што је синоћ, 1. априла, упала у породичну вилу у којој је он остао да живи он са децом, док се она из исте по његовим речима давно иселила.

Након хаоса који је настао, пошто је Харис по савету адвоката позвао полицију, пошто Мелина наводно није желела да напусти кућу, певач је отишао и у полицијску станицу да да исказ о целом дешавању. Њега је у станицу довезао син Кан, а певач се у истој задржао чак пет сати.

- Мелина је упала у кућу, напала ме је вербално, није физички! Она ми је рекла да има право да уђе, а ја сам одмах позвао полицију. Не мора она мене да нападне физички, много горе је психички, вербално! Ја сам не знам разлог зашто је дошла вечерас. Покушавам, ево, са полицијом све време да сазнам разлог - рекао нам је он.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas