Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХБО ће Милошу Биковићу исплатити цео хонорар за "Wхите Лотус": Огласио се глумац - СВЕ ПРОСЛЕЂУЈЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ

Милош Биковић се огласио након одлуке ХБО

1707142962_kustendorf_zatvaranje_27012024_0008.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Иако између продукцијске куће ХБО и глумца Милоша Биковића неће доћи до сарадње у трећој сезони серије" Wхите Лотус", он ће бити у потпуности исплаћен као да је и играо у њој, потврђено је Блицу.

Лик који је требало да тумачи Милош Биковић требало да буде у шест од укупно осам епизода нове сезоне ове ТВ серије.

Ипак, глумац је одлучио да целокупан износ који ће му ХБО исплатити усмери у хумане сврхе, као помоћ младима да се школују и професионално усавршавају.

- Као што сам већ рекао, била ми је изузетна част да будем позван да радим са Мајком Вајтом у таквој серији. Мој мотив за учествовање на таквом пројекту био је искључиво глумачки и уметнички изазов. Како до реализације неће доћи, желим да хонорар који бих зарадио усмерим онима којима ће нас сутра представљати у свету - потврдио је Биковић за Блиц.

Биковић се нашао на удару Министарства спољних послова Украјине, које га је назвало "Путиновим глумцем" и оптужило да "подржава геноцид и крши међународно право".

Милош Биковић се на друштвеним мрежама овим поводом раније огласио саопштењем:

- Одрастао сам у земљи разореној ратом. Када сам имао 11 година, дане и ноћи сам проводио у склоништу, док је бомбардована моја земља и мој родни град. Такву пустош никад никоме не бих пожелео. Сваким даном је све више сукоба свуда у целом свету. Сваки од њих је различит. И сваки од њих је страшан. Волео бих да сви они престану и да победи принцип љубави. Данас се против мене води циљана кампања, која кроз спољни утицај ствара озбиљан преседан, бацајући сенку на суштину уметничке слободе. Резултат таквог наратива је тријумф бесмисла и пораз уметности. Почаствован сам што сам избаран да будем део "Wхите Лотус"-а, ТВ серије коју веома уважавам, и уз колеге које изузетно поштујем. Ипак, моје учешће у њој није могуће из разлога који су ван домена културе, и ја се нећу поклањати наративу који угрожава мој интегритет. Желим да се захвалим свима који су били уз мене, а мојим колегама желим велики успех у новој сезони. Упркос свему, ја и даље верујем да уметност лечи и да може да уједини човечанство. Стога ће моја уверења и моја посвећеност уметности остати непромењени - поручио је Милош Биковић.

(Блиц)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas