Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хејли Бибер стала у одбрану Селене Гомез: "Никада нећу подржати или опростити коментаре мржње"

Хејли Бибер је још једном замолиа фанове да престану са негативним коментарима

1686647332_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Манекенка Хејли Бибер и глумица Селена Гомез неколико пута су говориле о свом односу, објашњавајући да између њих нема нетрпељивости упрскос тврдњама њихових фанова. 

Ипак, обожаваоци манекенке настављају са негативним коментарима у оквиру Селениних фотографијана на Инстаграму. Видевши ово Хејли је била принуђена да се јавно обрати и замоли све да престану.

- Ако остављате грубе коментаре у моје име на било чије објаве, само знајте да то не желим, нити ц́у икада подржати или опростити коментаре мржње. То не подржавам. Ако учествујете у томе, ви сте део културе чији не желим да будем део. Молим вас, будите љубазни или не говорите ништа - била је јасна Хејли.

Ово није први пут да су Хејли и Селена принуђене да говоре о негативним коментарима које су њихови фанови слали. Причало се да су се годинам свађале, а Селена се на тужбе огласила још у марту.

- Хејли Бибер ми се обратила и обавестила ме да је добијала претње и негативности. Ово није оно за шта се ја залажем. Нико не би требало да доживи мржњу или малтретирање. Увек сам се залагала за љубазност и заиста желим да све ово престане - рекла је тата Селена.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas