Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
манекенка

ХЕЈЛИ БИБЕР удала се за Џастина када је имала 21 годину, а сада искрено говори зашто још увек не жели децу

Хејли и Џастин Бибер један су од најпознатијих парова.

1643996148_profimedia-0632001199.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Венчали су се веома млади, када је Хејли имала само 21 годину, а Џастин 23 године.

Након заснивања брака дошле су приче о деци, а Хејли је недавно у интервјуу одоговрила на питања о томе да ли жели да се ускоро оствари у улози мајке.

Прочитајте још: Новак Ђоковић и Јелена ПОНОВО ЗАЈЕДНО након месец дана раздвојености: Фотографија говори више од хиљаду речи (ФОТО)

Манекенка је изјавила да не жури да прошири своју породицу, а да је некада имала другачији начин размишљања.

Хејли каже да сада има другачије приоритете:

- Мислим да ми је усађено да ћу хтети да имам децу одмах и да ћу желети да имам децу као веома млада. Онда сам напунила 25 година и рекла сам: „Још сам јако млада! - каже Хејли, а пише Хола.

Она је такође истакла чињеницу да се претпостављају многе ствари о браку:

- Прво долази љубав, онда долази брак, па долази беба, али шта је са свим стварима које желим да постигнем у свом послу?

Прочитајте још: СТЕВАН ПИАЛЕ о НАЈТЕЖОЈ СЦЕНИ коју је икада одиграо: "Обоје смо плакали док смо то читали"

Позната манекенка се сада фокусира на своју професионалну каријеру и личне пројекте, а проширење породице ипак оставља за неки будући период.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas