Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОЛИВУД НЕУТЕШАН: Колеге се опраштају од Метјуа Перија - "Наставља да живи радост коју си многима донео"

Матју Пери је пронађен је мртав у 55. години у суботу у кући у Лос Анђелесу

1698565032_Foto-Peofimedia-Matju-Peri.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чувени глумац Метју Пери пронађен је мртав у својој кући у Лос Анђелесу у 55. години. Његова смрт је растужила цео Холивуд, а колеге су почеле да се опраштају од њега на друштвеним мрежама.

Амерички медији јављају да је Пери пронађен мртав у хидромасажној кади или ђакузију, те да се наводно утопио.

Колегиница из "Пријатеља", Меги Вилер, која је глумила његову девојку Џенис у првој сезони, поделила је на Инстаграму њихове заједничке фотографије и емотивну поруку.

- Какав губитак. Метју Пери, недостајаћеш нам свима. Наставља да живи радост коју си многима донео у свом прекратком животу. Осећам се благословеном за сваки креативни тренутак који смо делили - написала је она.

 

Од Перија се опростио и канадски премијер Џастин Труду, који глумца пореклом из Канаде познаје из школе коју су заједно похађали.

- Никада нећу заборавити игре у школском дворишту које смо се играли и знам да људи широм света никада неће заборавити радост коју им је он донео. Хвала ти што си нас засмејавао, Метју. Волели смо те — и недостајаћеш - написао је.

 

 

Шенон Доерти, звезда серије "Беверлy Хиллс", опростила се на Инстаграму од пријатеља с којим је одрасла.

- Некад смо били банда. Сви заједно смо одрасли дружећи се у кафићу Формоса. Увек је било смеха - Мет, Роџер, Дејвид и Роксана. Увек смо се забављали и били подршка једни другима. Мет и ја смо имали састанак на Дан заљубљених. Хтео је да резервише ресторан у Малибуу, али није могао па је то мој тата урадио уместо њега. Цело вече причао је о њему. Наше пријатељство трајало је дуго, заправо цео живот. Знам да ће многи жалити, посебно наша мала дружина. Недостајаће многима. Осећам шок и тугу - написала је.

 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тхесхандо

Морган Ферчајлд (73), мајка Чендлера Бинга у серији "Пријатељи", шокирана је смрћу Перија.

 

- Срце ми је сломљено због преране смрти мога "сина". Шокирана сам губитком таквог бриљантног глумца. Желим да изразим саучешће породици и пријетељима - написала је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas