Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОЛИВУДСКУ ЗВЕЗДУ МУЖ УХВАТИО У КРЕВЕТУ СА МАЛОЛЕТНИМ СИНОМ: Скандал мајстор којем би данас многобројне старлете позавиделе

Глорија Грејем (1923-1981) је одмалена одгајана да буде звезда. Њена мајка била је британска глумица Џин Халвард, а већ с 20 година Глорија је потписала седмогодишњи уговор с МГМ-ом.

1702467152_2139151_profimedia0286329458_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Запажена је у свом другом филму, "Ит'с А Wондерфул Лифе", где је 1946. глумила кокетну Вајолет, а прва номинација за Оскара дошла је годину дана касније за филм "Цроссфире". Златну статуу освојила је за споредну улогу у "Тхе Бад Анд Тхе Беаутифул" (Град Илузија), а позната је у по улози у "Ин А Лонелy Плаце", где је бриљирала уз Хемфрија Богарта.

Живот јој се променио након мјузикла “Оклахома” из 1955. године, и од тог тренутка није остварила ниједну значајнију филмску улогу. До краја живота ће имати репутацију проблематичне глумице. Зато ће до краја живота наступати углавном у позоришту, уз повремене филмске и телевизијске, али мање запажене улоге.

Глорија је била прави скандал мајстор, па би јој данас многобројне старлете позавиделе. За 15 година удавала се чак четири пута, а хируршке процедуре је примењивала у жељи да остане заувек млада. Ипак, то није оно по чему ће остати упамћена. Много већи скандал ће пратити њен лик и дело.

Након мање од годину дана брака са Стенлијем Клементсом поднела је захтев за развод, а кад му се вратила претукао ју је. Коначно је успела да побегне, а на дан кад је добила решење о разводу брака удала се за редитеља Николаса Реја у Лас Вегасу. Била је четири месеца трудна с њиховим сином Тимотијем, али брак је био осуђен на пропаст од почетка. Ту исту ноћ кад су се венчали Николас је у Вегасу прокоцкао 30.000 долара - само зато да их она не би потрошила.

"Био сам залуђен њом, али није ми се претерано свиђала", признао је касније редитељ култног филма "Бунтовник без разлога". Три године касније, Реј је нашао Глорију у кревету с његовим сином из првог брака, Тонијем, који је тад имао тек 13 година. Згрожен, одмах је поднео захтев за развод, али разлог је цео Холивуд сазнао тек десет година касније.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas