Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОР ПРИЧА СА СРЕЋНИМ КРАЈЕМ: Водитељка којој је бивши просуо киселину по лицу позирала без ШМИКЕ у купаћем после више до 400 операција (ФОТО)

Кејти Пајпер је успела да поврати веру у живот

1695979224_Foto-Printscreen-Instagram-katiepiper_.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - катиепипер_
Oglas

Кејти Пајпер, ТВ водитељка из Велике Британије, до пре неколико година могла је да се похвали животом из снова. Била је на врхунцу каријере, популарности јој није мањкало, одлично је зарађивала, а паралелно са телевизијским послом бавила се и активизмом, моделингом и писањем.

Онда се цео њен свет срушио. Кејтин бивши дечко Данијел Линч најпре ју је отео, тукао и сатима мучио, силовао 8 сати у хотелској соби у западном Лондону, а онда неколико недеља касније платио је Стефану Сивестреу да сачека Кејти на улици и полије је киселином.

Након првог напада Линч се више пута извинио Пајпер и наговорио је да оде у интернет кафе да прочита мејл који јој је послао. У тренутку када је Кејти прилазила кафеу, истрчао је Стефан Силвестре којег је Данијел унајмио и полио је киселином. Касније је откривено да је Даниел чак служио затворску казну јер је бацио кључалу воду у лице човека, те овакав потез не треба да чуди.

 

Како би средила лице Кејт је имала преко 400 операција, нажалост због опекотина на самом душнику, као и оштећења ока, мисица је у протеклих годину дана имала још операција како би могла несметано да живи.

За то време и Стефан и Данијел служили су вишегодишње казне, а Силвестре је пуштен из затвора прошле године. Ипак, полиција га је описала као веома опасног човека, а чим се нашао на слободи, побегао је из државе, иако је за њим већ постојала потерница, јер се сумњало да је већ прекршио условну слободу. За сада није познато да ли је Стефан ухапшен, нити од бекства постоје икакве нове информације о случају.

 

Током претходних година, Пајпер смо могли видети у невероватним комбинацијама, а њена лепота надласала је о ожиљке и проблеме. Сада је први пут скинула шминку и скинула се у купаћи показавши како заиста изгледа њено тело. Да, на фотографијама су видљиви ожиљци, које Кејти поносно носи, а уз њу је и њен супруг који јој је вратио веру у љубав, а лепа активисткиња и инфлуенсерка изгледа лепше него икад.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas