Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ХУРРИЦАНЕ ЖИВИ": Огласиле се Ивана и Сања након званичног краја петогодишње сарадње (ФОТО)

Група "Хуриирцане", сада званично, неће више постојати у старом саставу

1662272903_hurricane-epa.jpg
Фото: Епа
Oglas

Досадашње чланице групе "Хуррицане" ставиле су тачку на досадашњу сарадњу и даље настављају као соло извиђачи.

Нове девојке које ће их заменити су већ изабране а сада се поводом разлаза група огласила и једна од сада већ бивших чланица, Сања Вучић.

Фото: Инстаграм/Принтскрин/сањалилwолф

"Слегли су се утисци. Желим пре свега да се захвалим мојим женама које су са мном делиле хлеб, ваздух и бину, била ми је част и обема желим све лепо овог света. Ксенија, Ивана...", написала је Сања, па се обратила и новим "Ураганкама".

"Много среће новим девојкама, којима ћемо бити подршка од самог почетка и које бисмо волеле да и ви подржите, Хуррицане живи!", поручила је на крају Сања.

Прочитајте још: Откривено ко су НОВЕ ЧЛАНИЦЕ ГРУПЕ ХУРРИЦАНЕ: Једну већ добро познајете (ФОТО)

Ивана је објавила Сањин стори и и сама се огласила на Инстаграму.

Фото: Инстаграм/Принтскрин/ивана_боом_николиц

"Заувек! Велико хвала свима на огромној подршци и љубави коју сте нам пружали свих ових пет година! Волимо вас", поручила је у објави. 

Још се само Ксенија Кнежевић није огласила по овом питању, али верујемо да ни њена изјава неће изостати.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas