· · Коментари: 0

ХВАЛА ТИ ЗА СВЕ: Породица и пријатељи данас се опраштају од Марине Туцаковић - Сандук покривен црвеним ружама, а порука сина и мужа тера на сузе! (ФОТО)

Марина Туцаковић биће сахрањена данас у 12.30 на београдском Новом гробљу, док ће опело бити одржано сат времена раније.

1632908597_143766_viber-image-2021-09-29-11-29-05-848_f.jpg
ФОТО: Н. Павићевић

Данас ће је на вечни починак испратити супруг Александар Радуловић Фута и син Милан Лаћа Радуловић, који је апеловао на јавност да због неповољне епидемиолошке ситуације сахрани присуствују само најближи чланови породице и неколико блиских пријатеља.

Обезбеђење све време шета поред капеле и надгледа, Александар Радуловић Фута прима саучешће са маском на лицу.

Кума Марине Туцаковић Маријана Петровић је стигла у капелу.

У капели на Новом гробљу већ се налази Маринин ковчег прекривен црвеним ружама, уз емотивну поруку којом се од вољене супруге и мајке опраштају Фута и Лаћа, стара фотографија на којој је чувени текстописац широког осмеха, тера на сузе.

Фото: Н. Павићевић

Подсећања ради, Марина је после дуге и тешке болести преминула у недељу 19. септембра у КБЦ "Драгиша Мишовић", а за живота изразила је жељу да буде сахрањена поред сина Милоша, а не у Алеји великана на Новом гробљу.

Породица и пријатељи полако пристижу на гробље.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.