Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"И РАЗВОД АНЂЕЛИНЕ И БРЕДА ЈЕ КРАТКО ТРАЈАО": Харис Џиновић открива нове детаље односа са Мелином

Харис и Мелина Џиновић су одлучили да ставе тачку на брак после24 године

1711869890_1711623197_Foto-Ataimages.rs-Haris-i-Melina-66090fc293058.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певач Харис Џиновић у четвртак се званично развео од супруге Мелине, с којом је био 24 године у браку. Харис је Куриру открио да се Мелина Џиновић није појавила на суду, али и да су односи међу њима "годину, две" били у кризи.

- Осећам се одлично или што ја имам обичај да кажем "лике Цхинесе wалл", као бетон. Искрено, било је пре можда годину дана криза јер сам ја велики емотивац. То није штимало већ неко време. Мени је било битно да сачувам породицу, ето то је било битно. Верујем да сам и успео на неки начин - рекао је Харис и додао да су деца уз њега и да "знају можда и више - неке детаље.

- Они су добро, знају све, можда чак и више од мене неке ствари којима се ја нисам бавио, а њима су у души допирале, тако да... Више су у граду, више су у "мувингу" неком, тако да... Вероватно знају нешто, ја стварно не знам ништа. До касно радим, доста путујем, немам дневних обавеза и могу да дозволим себи тај луксуз да преспавам дан.

Харис каже да се Мелина није појавила на суду, и да не зна разлог: "Не знам да ли је могла да ме гледа у очи или не, али ја не видим ту некакву срамоту. Ако је то да неког не гледаш у очи, обично обориш поглед кад не можеш да гледаш неког у очи или не смеш због нечега што си радио, што није баш добро. Вероватно она има неке своје разлоге непојављивања на суду, али мислим да је цивилизацијски да дођеш, да се разведеш, није то Соломоново слово".

Певач је поново открио и како је схватио да више није у браку.

- Па шта ја знам... Мало је атмосфера у кући била онако баш како не треба између брачних и другова. Мало се ту удаљавало једно од другог. Можда је годину дана, две. Немам појма колико је трајало. Ја сам се обазирао само на породицу и то ме је занимало. Ако неко неће са мном, нећу ни ја с њим. Ми се нисмо ни сретали неко време. Био је ту мимоилозак неки, али није то толико важно. Било је већ назначено, само је било питање краја све у томе.

Харис открива и да је крах брака дочекао мирно, као и да су се и познатији од њега разводили.

- Ја то прихватам цивилизацијски. Пази, ако неко неће да живи с тобом, ти то мораш да прихватиш. Нема ланаца, нема везања у подрумима и тако даље, приморавања, туче, не знам шта. Нећете? Изволите, хвала лепо, довиђења. Мени је то исто као кад те одбије човек кад питаш: 'Имате ли хамбургер један', а он каже: 'Нема, продали смо све'. Нема, продали смо све хамбургере, готово. Брак Бреда Пита и Анђелине Џоли и њихив развод били су неупоредиво на вишем нивоу него наш. Исто тако је врло кратко трајао тај развод. Чувени Холивуд, чувена Америка, најчувенији пар на свету и тако даље, па и то је било врло брзо завршено.

Певач је открио да не зна где му је бивша супруга: "Нити ме занима. Нема ни контаката, ни где је, шта је, где живи, с ким живи, да ли с неким живи, не знам, то ме не занима. О свим овим стварима на које вам нисам одговорио мораћете питати њу. Мислим да мало више бруји град о томе него што би требало. То је био један обичан брак", рекао је Џиновић и додао да Мелини, да се појавила на суду, не би ништа рекао:

- Не, нема ту разговора, ништа осим 'добар дан', евентуално 'како си' и то би било све, оно што налаже култура да се мораш човеку обратити на тај начин.

Џиновић је истакао за Курир и да до развода, да се он питао, не би дошло.

- Не би, из простог разлога што је породица светиња, што се гради од нулте позиције и доведеш је на 20 година и онда то разбијеш ко јаје. То радиш након годину дана, две, ако људи виде да нису једно за друго, а не за 20-30 година. Мени је глупо разбити породицу. Чиним све као да се ништа није ни десило, као да је један члан породице напустио породицу, овај остатак треба да живи онако како је живео досад. А и они, деца, и они купе године, и накупиће толико година да се једног дана морају окренути свом животу, својим неким путевима, да се ожене, удају, што је сасвим нормално и природно.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas