· · Коментари: 0

И ТЕК ТАКО: Фанови ТИМА ЕЈДАН имаће разлога да славе, јер се Кери вратила стара љубав (ФОТО)

Кери и Ејдан поново заједно!

1674732791_profimedia-0751435893-Ejdan-i-Keri.jpg
Пхото: Профимедиа

Одувек су се обожаватељи култне серије ''Секс и град'' делили на оне који навијају за Зверку и оне који су бодрили да 
Кери остане са смерним Ејданом. И када су редитељи током снимања наставка ''Анд Јуст Лике Тхат'', одлучили да
''убију лик'' Мр.Биг-а, сви су били помало изненађени и разочарани таквом одлуком. Посебно знајући да се читав серијал вртео око ове фаталне љубави, па када су Зверка и Кери коначно упловили у мирну луку, нико није очекивао да ће се све тако брзо све завршити.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ фернихоод

Тек да се оствари и љубав за коју су многи навијали, у најновијим епизодама појавиће се Ејдан. На Интернету се појавило доста фотографија Саре Џесике Паркер и Џона Корбета, како се држе за руке док шетају улицама Њујорка.

Уз званичну објаву је стављен опис: ''Шшшш. Немојте рећи никоме''.

'' Ејданов повратак је велики део приче, јер се последња епизода прве сезоне завршила са ''Сееинг тхе лигхт'', у којој Кери пролази кроз тешке ситуације и ''иде ка светлу'', рекли су продуценти за Пеопле. Многи фанови су коментарисали да лик Ејдана фали серији, као и да је Кери у ствари одувек требала да се уда за њега.

Фото: Инстаграм принтсцреен/сеxандтхецитyтв

И тек тако...видећемо шта ће се између ово довје дешавати у наредним епизодама 2.сезоне.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.