Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Илда Шаулић открила непознат детаљ са венчања брата Михајла: "Осетили смо његово присуство"

Певачица ће ускоро прославити 44. рођендан

1669189628_ilda-saulic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Илда Шаулић открила је да с нестрпљењем очекује свој рођендан, сумирала је утиске с венчања свог брата, али и признала да је у много чему највише особина наследила од мајке:

Прочитајте још: Мирослав Илић открио са ким не говори на естради: У питању је само једна колегиница

- Од нас троје, физички ја највише личим на маму, али и поред тога више сам особина повукла на њу - каже Илда, и објашњава колико је и зашто поносна на мајку.

- Поносна сам на мајку. Она је жена борац. Водила је рачуна о нама трома, али и о татиној каријери и у шали смо знали да кажемо да је он био њено четврто дете. Данас ми сви имамо своје породице и базе, а она је остала сама и мислим да је то за њу јако тешко, али има нас, јака је и сви се трудимо да сећање на тату не јењава.

Илда се осврнула и на вест да је смањена казна убици њеног оца и нагласила да о тој ситуацији више и не размишља.

- Та пресуда је и пре три и по године била срамна, такви су њихови закони и нама је тада било јасно шта се догодило. За ово што су умањили ту казну, немам праве речи. Схватиш колико је људски живот девалвиран, а за нас би свака казна била мала јер тату ништа не може да врати. Пошто немамо право на жалбу, искрено о свему томе више и не размишљам - мири се Илда са животном ситуацијом коју, и да хоће, не може да промени.

- Живот иде даље, не можемо ништа да променимо и да вратимо, ништа не може да умањи ту бол и тај губитак. Хвала богу, сви имамо своје породице, остварени смо, много смо повезани и једни друге увек бодримо, а добро је што имамо разлоге за славље - каже Илда.

- На свадби је било емотивно, али и весело. Важно нам је било да не одемо у неку патетику. Отац нам је највише недостајао и осетили смо његово одсуство, као и наши пријатељи, али то нас није одвело у тугу. Са дивном емоцијом смо то прославили. Младенци су нас баш подигли, били су на висини задатка и веселили смо се до зоре. Било је време да се Михајло ожени и да има породицу, а сада се радујемо још једној девојчици која ће доћи у породицу Шаулић -завршила је Илда разговор.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas