· · Коментари: 0

"Или ме не воли више или је нашла другога": Дарка Лазића оставила вереница?

Певачу вереница рекла да жели паузу

1651059340_barbara-i-darko.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/барбарабобак

Дарко Лазић, приведен је ноћас због пребрзе вожње под дејством алкохола и наркотика, а како се све више спекулише, разлог његовог понашања је раскид.

Прочитајте још: Да ли га препознајете? Преслатки дечак са слике био је велика домаћа ЗВЕЗДА, а онда се нагло повукао са музичке сцене (ФОТО)

Наиме, како је недавно у изјави за медије рекао, Барбара је одлучила да њихову везу стави на паузу, што је певача потпуно пореметило:

- Емотивно сам разорен. Не знам шта ћу са собом. Барбара ми је рекла да жели паузу. Људи моји шта значи пауза, или да ме не воли више или да је нашла другога! Све сам радио за њу, мењао сам се. Повредила ме је неким речима, надам се да тако не мисли заиста. Дошао сам из Хрватске пре три дана, отишао сам право у наш стан у Новом Саду. Ујутру се будим, загрлим је а она каже: "Немој ме дирати, треба ми простора." Покупио сам своје ствари и отишао из стана - испричао је Дарко за Републику, док је Барбара кратко поручила да не иду заједно више у емисије и да свако ради за себе, чиме је подгрејала наводе да је оставила певача.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.