Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имају маму која је много грешила": Наташа Беквалац проговорила о односу са ћеркама и свом љубавном животу

Певачица се труди да буде одговорма мајка

1659350723_Foto-Ataimages.rs-Natasa-Bekvalac.-Pixabay.jpg
Фото: Атаимагес.рс - Наташа Беквалац. Пиxабаy
Oglas

Наташа Беквалац је позната по свом бурном љубавном животу. Како и сама каже, много је грешила што се тиче избора мушкараца, па се нада да њене ћерке неће помовити те грешке, већ да ће учити из њих.

Што се тиче њеног тренутног љубавног статуса, она је слободна. Већ неко време није залазила у озбиљне везе, а објашњава и због чега:

"Ја сам вас са сваким упознала, ја сам транспарентна, волим и да се похвалим, али ево немам чиме, већ четири и по године, стварно се ништа не дешава. Било је бар флертова, али се ту завршило. Не знам због чега, можда сам кренула други низ. Не зато што сам надмена и дижем себе у висине, али можда сам коначно почела да ценим себе на начин на који заслужујем", рекла је Ната.

Прочитајте још: "Сећам се да сам била тако љубоморна": Ева Лонгориа искрено о некадашњим љубавима

Када је реч о родитељству, она се труди да што боље обавља ту улогу и да покушава да надомести мушку фигуру коју њене ћерке немају, а она сматра да је неопходна током одрастања. 

"Није лако кад обављате одговорно улоге, нарочито ту улогу мајке. У том периоду где је Хана, потребна је мушка фигура, девојчице идеализију свог мушкарца у односу на свог тату. Ја верујем да је Бог нама дао најбоље. Можда ће без обзира што немају то, моћи да направе визију тога што желе. Нарочито што имају маму која је много грешила, али верујем да ће моје девојчице израсти у стабилне и самосталне жене, што је мој циљ. Али ја имам помоћ. Јоване која живи са мном, помоћ родитеља, помоћ сестара, то ми је важно и неопходно", отворила је душу Беквалчева за "Премијеру".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas