· · Коментари: 0

ИМАЛА 43 КГ И ТЕЛО ПУНО МОДРИЦА: Милена Ћеранић проговорила о најмрачнијем делу живота (ФОТО)

Милена Ћеранић је постала позната широј јавности након што се прославила учешћем у Звездама Гранда 2008. године, а касније је била учесница и у ријалити емисији "Фарма".

1649748646_____________________________________________________________________________00000005464.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ ceranicmilena

Она је тек након много година први пут скупила снагу да проговори о многим проблемима које је преживела због учешћа у ријалитију, у који је, како каже, морала да уђе.

 – Људи су, нажалост, заборавили те Звезде Гранда у којима сам ја сам после другог појављивања имала сваки викенд заказан. Мислим да је једном приликом рекао Саша Поповић да, али ја се извињавам унапред ако то није истина, да није знао шта ће са нама, па смо морали да уђемо. Сви они морају да нађу оправдање за неку своју глупост, али они врло добро знају да сам ја имала четвртак, петак, субота, недеља заказане наступе. Тако да ја знам да су они знали шта да раде са мном, али су мислили да сам ја можда чак и мало зла, зато што сам тако дрска и држала до себе, па ће то донети велику гледаност ријалитију, међутим, ја сам само бранила себе и ништа ружно нисам радила – рекла је она једном приликом за Мондо.

Прочитајте још: Дејвид и Викторија ИЗАБРАЛИ СТРАНУ у сукобу, па добили "ШАМАР": Овај познати пар је ОДБИО да дође на венчање њиховог сина

– Дуго нисам могла да причам о том ријалитију, јер је оставио озбиљне последице на мене, знаш буде ти криво што су те погрешно видели, видели су те онако како су ме медији представили. Истина ме никад није болела, макар да јесам, никад се не бих љутила. Таква сам, болујем од зла, јесам зла, баш ме брига, зла сам себи нисам вама, или моји лоши поступци, лоше поступам према себи, а не према вама, ко сте ви да судите о било чему? Радила сам доста са психологом на томе и сада могу и јако сам поносна на себе, заиста због тога – додала је певачица.

Каже да је из ријалитија изашла са 43 килограма, да је била анорексична и имала модрице на задњици од костију које су због наглог мршављења искочиле:

– Прво држала сам до себе као жене, држала сам до своје породице, није било интимних односа, ја сам препоносна на себе и жао ми је само што нисам неког претукла тамо. Заиста ми је јако жао, зато што су многи заслужили озбиљне батине, али у тренутку када смо тамо. Јер се не снађеш, некад се стварно не снађеш, ја сам имала тада први директан контакт са неким злим људима бре, ја нисам имала то у свом окружењу, не знам шта је. Притом су тако лупетарали, Милена не ради ништа и заиста је на тв тако изгледало зато што је увек било интересантно гледати мене како се свађам и говорили су да ништа не радим. Ја сам радила као кобилица малена, све што је требало да се ради ево ја ћу, само зарад мира у кући, само да се не свађају, јер мени је било свађа до овде. Колико год смешно и апсурдно звучало ја нисам свађалица и не волим да се свађам, то ме јако потреса. Али умем врло – испричала је Милена.

По изласку из ријалитија, Милена и Немања су избачени из Гранда. Многи су профитирали од Фарме, а чак је и Немања након неког времена био примљен назад у Гранд.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.