Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Имала је два минута ДА ИЗВУЧЕ ТРОЈЕ ДЕЦЕ из куће која је горела: Звезда "Увода у анатомију" поделила застрашујуће искуство (ФОТО)

Амелија Шепард, како је домаћа публика зна, пре неколико месеци изгубила је дом у пожару

1680599494_profimedia-0766862684.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Холивудска глумица Катерина Скросоне, најпознатија по улози др Амелије Шепард у серији "Увод у анатомију", поделила је на Инстаграму болне тренутке из прошлости. Ретко ко је знао да је глумица изгубила дом у пожару који се догодио пре неколико месеци.

Катерина и њено троје деце преживели су пуком срећом.

- Пре пар месеци ми је изгорела куц́а. Док сам спремала децу за спавање и завршавала купање, дим је почео да настаје око када. Када сам погледала низ ходник, река густог црног дима се вец́ створила и пунила је куц́у. Имала сам око два минута да изведем своје троје деце из куц́е, нисмо се ни обули. Али изашли смо. И на томе сам вечно захвална. Срцепарајуц́е, изгубили смо сва четири наша љубимца. Још увек се носимо са тим губитком, али имамо срец́е што смо их уопште волели.

Поред фоторгафија које су настале након пожара и оних које је сећају на вољене животиње које је изгубила глумица је поделила лекције које је извукла из трауматског искуства.

- Оно што смо научили је да су једино битни људи које волите. Једина ствар која је битна је заједница. Без тога не бисмо били овде и тако смо захвални. Ово није пост о пожару. Ово је пост о заједници. Ово је љубавно писмо невероватним људима који су се појавили и невероватним начинима на које су то урадили. Хвала ватрогасцима и истражитељима. Хвала мојој комшиници која је одговорила на наше махнито куцање на њена врата. Хвала родитељима из школе моје деце, који су послали играчке и књиге, мојим пријатељима из "Увода у анатомију" који су послали одец́у и потрепштине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas