Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имала сам просек ДЕВЕТ": Рада Манојловић студирала на ДРЖАВНОМ факултету, а у плану јој је да га заврши - "Завршавали су и у каснијим годинама"

Рада Манојловић открила податак о себи за који многи нису знали

1702029304_Foto-Ataimages.rs-Vikipedia.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Википедиа
Oglas

Позната певачица Рада Манојловић враћа се на факултет, који је напустила пре 16 година када је започела музичку каријеру кроз такмичење "Звезде Гранда".

Наиме, како каже, данас веома популарна певачица, она је 2007. године била студент економије на државном универзитету у Крагујевцу, а стопирала је учење, које јој је баш добро ишло, због певачке каријере.

Рада Манојловић тврди да је била добар студент, али јој је микрофон био дражи. Међутим, сада тврди да се нимало не каје што није завршила школу, јер зна да ће и то једног дана доћи на ред.

- У то време сам учила редовно од понедељка до петка, на трећој години сам била, мени је просек био девет, 8,89. Тада сам упала у "Звезде Гранда", да сам то остала да завршим, сигурно бих завршила са тако добрим просеком - присетила се Рада и додала:

- Остала сам у супер односима са деканом и са свим професорима другим, они мене сви обожавају, ево и дан данас, колико је прошло, од 2007. ја нисам тамо, има 16 година, и Бог забравио да сам крочила тамо, они мене и дан данас зову, све прославе факултета, па годишњица факултета, дипломирања других студената, ја сам обавезно тамо са свима њима. Скоро сваке године, и много ми значи да сам остала у контакту са таквим људима, то је ипак један други свет, један културан свет од ког можеш много да научиш. Они ме сви цене и воле, ја им увек направим атмосферу и сви ме притискају да завршим факултет.

Рада Манојловић тврди да ће она кад-тад и да приведе крају своје студије.

- Не могу ја сад да узмем књигу и да је научим једно 20, 30 посто, па да молим Бога да извучем одатле та три питања. Ја морам да научим целу књигу за десетку јер сам болесна, разумеш (смех). Не мора десетка, али морам да знам целу књигу. Мени тај професор Пеђа, декан, предлаже да ја то нешто степенујем, али уопште ми се не свиђа та идеја, пошто сам ја сујетна једна девица, то онда не би било звање дипломирани економиста, него би било виша нека не знам шта, пословна, па што сам онда учила и тупила мозак... Била би виша школа. Не би била висока, па чекај... Ако ја имам капацитет и ако сам кадра да буде висока, нека, завршићу га у 70 година, ако будем жива и здрава. Људи су завршавали факултет и у каснијим годинама, тако да не морам да брзам. Кад будем некад себи дала одушка од овог посла, ухватим се лепо књиге, загрејем столицу и завршим високу школу онако како треба - закључила је певачица за "Републику".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas