Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИМАЛА САМ САМО 17 ГОДИНА": Маја Беровић је супруга упознала још док је била тинејџерка - "Помогао ми је финансијски"

Маја Беровић је љубав свог живота упознала веома млада, а њихова љубав се одржала до данас

1712137841_Foto-Ataiamges.-Printscreen-Instagram-mayaberovicofficial.jpg
Фото: Атаиамгес., Принтсцреен/ Инстаграм - маyаберовицоффициал
Oglas

Певачица Маја Беровић љубав свог живота пронашла је још као тинејџерка, а та љубав одржала се до данас.

Њих двоје упознали су се у Босни и Херцеговини на Мајиним наступима, на којима је Ален био редован гост.

- Долазио је на сваки мој наступ и све се завршавало на погледима, јер сам имала само 17 година. Била сам малолетна и лудо заљубљена у човека који долази на моје наступе - причала је једном приликом певачица.

Певачица и бизнисмен су недуго затим отпочели везу, а убрзо и заједнички живот, а Маја је својевремено истакла да је то тешко пало њеној мајци. Ален јој је, како певачица сама тврди, финансијски помогао када је требало да објави први албум.

- Након неког времена схватили смо да не можемо тако и да нам је превише стало да би све остало на платонској љубави. Врло брзо смо донијели одлуку да живимо заједно, што је било тешко саопштити мојој мами, која је самохрана мајка и којој је одвајање женског детета тако рано било болно. Ипак, није стала на пут мојој срећи. Ален ми је помогао финансијски и морално да објавим први албум. Сада, неколико година после тога, ја сам неко ко сам може да улаже у своју каријеру - открила је једном приликом певачица.

- Моје венчање није било баш тако, како кажу, “тајно”. Нисам ја ни од кога ништа крила, једноставно, ето, нисам имала потребу да на сва звона најављујем да се удајем. За Родос сам се определила зато што је он за мене једно од лепших острва у Грчкој. Ми смо имали жељу да се венчамо у православној цркви - рекла је Маја и додала да у свом супругу види највећу подршку, али и критичара.

- Он је моја највећа подршка и продуцент је свега овога. Усмерени смо једно на друго и заједно осмишљавамо све. И кад је визуелни идентитет у питању, морам да признам да је он мој највећи критичар - говорила је.

На почетку њихове везе Ален је, како тврде медији, возио камионе, а је касније од тога направио велики бизнис, те данас поседује своје камионе и има око 83 запослена човека, како наводе босански медији. Његова фирма бави се међународним друмским превозом свих врста роба.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas