Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Име јахте привукло пажњу: Новак и Јелена уживају на хрватском приморју са наследницима (ФОТО)

Нису скидали осмехе са лица

1690092565_profimedia-0791109638.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Након болног пораза у финалу Вимблдона, Новак Ђоковић је са породицом спаковао кофере и отишао на заслужени одмор. Након Црне Горе, породица Ђоковић је отпутовала у Хрватску, тачније у Дубровник, где је Ноле постао права атракција.

Ђоковићи су фотографисани како проводе време на плажи, а како су љубитељи активног одмора, пар је са децом уживао у играма на води, а осмех нису скидали са лица.

На хрватско приморје стигли су на својој јахти, чије је име привукло доста пажње будући да ју је назвао по својој ћерци - Тари, пише Спортал.

Након што се сазнало да Ноле летује у Дубровнику, друштвене мреже преплавиле су фотографије са обожаваоцима који желели да сликом овековече сусрет са једним од најбољих тенисера свих времена. Поред тога, многи су фотографисали Новака на његовој јахти на којој су га запазили током шење крај луке.

Јелена посебно привукла пажњу

О изгледу Јелене Ђоковић се доста говорило док је бодрила супруга са трибина у Лондону. Добила је бројне похвале, а сада је видимо у купаћем костиму. Јелена носи једноставан бикини у црвеној боји.

Фото: Профимедиа

Овај класичан модел се од почетка лета узима као онај са којим сигурно нећете направити грешку и у самом је врху моде када се ради о бикинијима.

Новаку је одмор са породицом дошао у правом тренутку, с обзиром на то да ће за мање од месец дана имати прилику да се такмичи за нову титулу на УС Опену.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas