· · Коментари: 0

Инди након ТУЧЕ СА СЕСТРОМ ЕДИТОМ: "Нисам очекивала да ће до овога доћи, јадна наша мајка"

Као бомба у домаћим медијима ођекнула је вест да су се сестре и певачице Едита и Инди Арадиновић потукле, на ули

1674988388_editaiindi.jpg
Фото: АТА имагес

Будући да смо сведоци њихових сукоба кроз године, многе није ни изненадио још један инцидент у низу. Иако је деловало веома уверљиво и жестоко, сестре негирају да су у лошим односима. Обе су се огласиле овим поводом и истакле да су одличним односима, као и да се и незмерно волео и подржавају, те да је ово био само неспоразум који им је сада смешан.

Инди је додатно разјаснила ову ситуацију гостујући у емисији "Ново јутро":

"Сем овог скандала ништа се не дешава у мом животу. Јануар је месец који ми одређују будућност. Могу да кажем да ово није стари снимак, није ни свеже нов, то се десило релативно скоро. Боже мој, као у свом породицама, где има љубави има и да кажем обрачуна. У мом случају ово се десило с мојом сестром због нашех сличних темперамената, љубави... Ми смо две озбиљне главе, кад се спојимо ти је јака енергија. О Едити могу само најлепше, то је једина особа која мене може да расплаче и насмеје", започела је причу, па додала:

"Овде ме баш добро набада. Немамо проблем са емоцијама, ми се гласно бијемо, чупамо, кидамо, макљале, али то су заиста емоције. А ово се дешава у свачијим животињама, али о томе ћуте, крију... Едита је овде чисти боксер, став Кнелета. Озбиљна је била фрка. Око телефона, нисам очекивала да ће до овога доћи, није ни Едита. Јадна моја мајка кроз шта је прошла, она је царица".

"Ми смо рођене сестре, али не непријатељи. Ништа лоше не могу да кажем против ње. Ми нисмо тако васпитане, можемо да не разговарамо приватно, ми опет не бисмо пљувале једна по другој. То је вид неваспитања, то је изнад породице. Рођену сестру не могу да оговарам, могу да јој кажем у лице", појаснила је даље Инди.

"Ми се тако волимо, то је део наше љубави. Љубав је кад си жртва, транспарентан", истакла је певачица и рекла да се нису посвађале због наводног експлицитног снимка који би компромитовао Едиту у једном тренутку.

Медији су писали о љубомори између сестара Арадиновић, али је Инди то демантовала:

"Едита је успешнија, и ја сам поносна због тога и не бих волила да је у неком проблему. Све бих урадила да она буде успешнија. И она исто тако мисли за мене. Ми не дамо једна на другу. Разлог није неки мушкарац, ни љубомора ни неки снимак... Врло смо васпитане и ту се зна граница и зна се докле иде свађа. Нема места пљувању", закључила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.