Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИРИТИРА!" Брена без длаке на језику о Пријиним концертима

ПЕВАЧИЦА Лепа Брена открила је због чега је плакала на концерту Александре Пријовић.

1698008893_Aleksandra-Prijovic-Lepa-Brena-foto-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Присутан је био њен супруг Слободан Боба Живојиновић. 

Певачица је открила шта је пожелила за свој 63. рођендан и како је провела да. Осим тога, истакла је да је плакала из два разлога на концерту Александре Пријовић. 

- Пожелела сам себи да буде овако и да траје, да се човек лепо осећа, да сте у фит форми, да деца напредују и расту, да имамо што више унучића, да Александра одржи два милиона концерата и да их још све више нервира - започела је певачица за "Блиц":

- Постоје два разлога зашто мајке плачу. Први је што је свака мајка срећна што јој се ћерка удала и што сада улази у нови, јако леп перод живота. Други разлог зашто мајке плачу је када помислим шта све чека то моје дете, одмах ми се плаче, због тога сам и плакала на концерту. То је за мене једна веома емотивна прича и Александра и Филип су на томе радили заиста дуго. Она је велики борац, једна топла, нежна жена и онда када сам помислила шта ће све да доживи и колико један успех може да изиритира људе, а ја сам кроз све то прошла, па сам могла да јој да неке савете. Код нас не постоји велики број људи који су направили велики успех и не постоји пуно људи који могу да трају 30 година - рекла је Лепа Брена.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas