Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Исекла ми је ПРСТ и терала да тетовирам ЊЕНО ИМЕ": Почело СВЕДОЧЕЊЕ Џони Депа у случају против бивше жене

Глумац Џони Деп наставио је у среду да сведочи на суду у Ферфаксу у Вирџинији у предмету за клевету против његове бивше супруге Амбер Херд.

1650555303_ax.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Лаw&Цриме Нетwорк
Oglas

Деп је разговарао о промени природе свог односа са Амбер. Оптужио је Амбер за клевету, да је лагала и давала понижавајуће изјаве о њему у њиховој вези и након ње. 

Прочитајте још: "Никада нисам ударио жену": Џони Деп ТУЖИ Амбер Херд за клевету, а она из дана у дан КОПИРА ЊЕГОВЕ СТАЈЛИНГЕ, сви се питају зашто? (ФОТО)

Није ми било дозвољено да будем у праву, није ми било дозвољено да имам глас“, рекао је Деп. Свађа између бившег пара 2015. године завршила се тако што је Деп затражио медицинску помоћ због одсеченог прста након што је, како тврди, Амбер бацила на њега флашу вотке.

„Бацила је велику боцу и кој ми је ударила у руку и разбила се у комаде“, сведочи Деп. „Онда сам погледао доле и схватио да ми је врх прста одсечен. „Не знам какав је осећај имати нервни слом“, додао је Деп. "Али то је вероватно најближе што сам икада био њему." Амбер је одбацила ту тврдњу.

У свом отприлике трочасовном сведочењу, звезда номинована за Оскара је детаљно говорила о Амбериним наводима о злостављању у породици, његовој историји са злоупотребом супстанци и искуствима одрастања са насилном мајком.  Депов адвокат га је питао зашто је остао са Амбер док се њихов однос све више погоршавао.
„Желео сам да покушам да то успе“, рекао је. „Госпођа Амбер је у неколико наврата говорила о самоубиству, тако да и то постаје фактор, то је нешто што живи у подсвести вашег мозга“, рекао је Деп.

Глумац, познат по својој улози "Пирати са Кариба", тужи Херд за 50 милиона долара због књиге Вашингтон поста из 2018. у којој је писала о свом искуству са породичним злостављањем. Она није именовала Депа у књизи, али он тврди да га је то коштало уносног филмског рада. „Када су изнете оптужбе, почеле су да круже светом, говорећи људима да сам пијана, кокаинска претња која је изненада претукла жену у својим 50-им годинама“, рекао је он. "Готови сте."

Деп је остао при својој невиности и сведочио је да, иако су се он и Амбер свађали током везе, он никада није „ударио жену“. Током свог дугог другог дана сведочења, Деп је говорио о својим тетоважама, говорећи суду да је Амбер исмевала неке од њих, што је изједначио са вођењем дневника свог живота.

Поменуо је тетоважу „Винона заувек” за коју је Деп рекао да је направио за своју бившу девојку, глумицу Вајону Рајдер, али је променио у „Винона заувек” након што су раскинули. Рекао је да се то Амбер није свидело те је преправио тетоважу: „Скинуо сам последња два слова и рекао да пише „Вино заувек“.


Рекао је да је Амбер желела да он истетовира њено име, што је на крају и учинио. Иронично, недуго након тога је све почело да иде на доле“, рекао је Деп.„Чинио сам све што сам могао да јој измамим осмех на лице уместо мрштења, а затим и напада било каквих проблема које је имала“, рекао је он. „Покушавао бих да је пробудим смехом, певајући јој глупе песме на уво. Углавном сам покушавао да наставим да јој подижем расположење. Понекад је успело, много пута није. Али сам покушао.“

Подсетимо, Деп и Амбер су се упознали на снимању филма "Дневник рума" 2009. године, венчали су се 2015. и отишли ​​у спорни развод, уз оптужбе за лоше понашање са обе стране.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas