Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИСХРАНА ШЕРОН СТОУН: Након можданог удара, глумица се придржава јеловнка коији јој помаже да очува здравље

Ево шта једе Шерон Стоун у 65. години

1692606093_seron-stoun.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Са само 43 године, ШеронСтоун је доживела мождани удар који је довео њен живот у опасност. Упркос изазовима, Шерон се потпуно опоравила и више него икад брине о свом здрављу. Откријте 5 навика у исхрани које Шерон Стоун усваја да би била пуна живота!

1. Немојте јести прерађену храну

Сви знамо да прерађена храна уопште није здрава, али ко не погреши с времена на време? Шерон Стоун се држи даље од прерађене хране, која садржи много додатих састојака, вишак шећера, масти и натријум. Чак и ако су укусне намирнице, као што су чипс, житарице пуне шећера или брза храна, оне су лишене есенцијалних хранљивих материја и доносе више штете него користи.

2. Она воли поврће кувано на пари

Поврће је пуно влакана и здравих витамина који су потребни нашем телу, а Шерон Стоун то зна. Обожава поврће кувано на пари и редовно га служи уз лосос, пилећа прса на жару или немасне одреске. Штавише, поврће има низак садржај калорија и велику запремину, тако да доприноси постизању стања ситости. Конзумирање поврћа је неопходно када желите да смршате, било да бирате сирово, кувано, гриловано поврће или га једете у разним салатама. Ако се одлучите за салате, пазите на преливе, јер могу имати шећера и превише калорија. Одлучите се за што једноставнији прелив од маслиновог уља и балзамико сирћета.

3. У њеном менију су увек јаја

Јаја су важан извор протеина, укључена су у исхрану Шерон Стоун, уз немасно месо, рибу и сиреве. Јаја садрже есенцијалне хранљиве материје, као што су витамин Д, витамин Б12, антиоксиданси, лутеин и фолна киселина. Такође су неопходни за развој и оптимално функционисање мозга.

4. Не прескаче доручак

Без обзира колико је заузета, Шерон Стоун зна да је доручак најважнији оброк у дану. Здрав и уравнотежен доручак помаже вам да избегнете жвакање између оброка, контролишете апетит и даје вам енергију за почетак дана. Глумица обично једе свеж доручак, који се састоји од салате од лубенице, фета сира, нане, зачињене маслиновим уљем, сољу и бибером.

5. Немојте пити алкохол

Шерон Стоун је приметила значајну разлику у њеној физичкој форми и у њеном благостању када је престала да пије алкохол. Алкохол има значајан број калорија, а ипак вам не обезбеђује никакве хранљиве материје. Редовна конзумација алкохола може довести до повећања телесне тежине, као и телесне масти, посебно око стомака. Штавише, алкохол доводи до дехидрације и старења коже.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas