Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Истина ће изаћи на видело и решиће се судски": Катарина Грујић о наводним аферама жена фудбалера у Катару (ФОТО)

Певачица је без длаке на језику прокоментарисала афере жена фудбалера о којима су писали медији

1672816912_foto-Kaca-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Катарина Грујић прокоментарисала је светско првенство у фудбалу, које је недавно завршено, те је открила за кога је навијала.

- Ја нисам стручњак, удата сам за фудбалера. Навијала сам за Аргентину, због Месија, и мој супруг исто - рекла је она.

Певачица је прокоментарисала и наводне афере које су поједине супруге фудбалера имале током првенства, како се писало.

Прочитајте још: Хејли Бибер одушевила у ПРОВОКАТИВНОЈ ХАЉИНИ без леђа, док у загрљају супруга Џасина Бибера ужива у Аспену (ФОТО/ВИДЕО)

- Ма катастрофа, ја не верујем. Ја познајем те људе, не знам докле ће више новинари измишљају, да пишу свашта нешто и да покушавају да упропасте нечију породицу, не знам из ког разлога. Ружно је што се све то писало, уопште није требало да буде акценат на томе, поготово што није истина. Али истина ће свакако изаћи на видело и решиће породица Рајковић то судски, онако како доликује и треба - рекла је Катарина у емисији Амиџи шоу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas