Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Из куће не излазим": Барбара Бобак искрено о љубави и приватном животу

Певачица отворила душу

1693203506_Foto-Ataimages.rs-Barbara-Bobak.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Барбара Бобак осим гласом и стасом, јавност је окупирала и причама док је била у вези са певачем Дарком Лазићем. О том периоду живота нерадо прича, јер чини се да је све што се дешавало између њих на крају завршило у новинама због турбулентне везе.

За нову љубав је прилично затворена јер како каже, мушкарци немају прилику да јој приђу, а она им поставља баријере.

- Прво би морао да ми буде пријатељ једно пола године, па да онда размишљам о вези, каже на почетку, а на питање да ли јој се јачи пол удвара на друштвеним мрежама и наступима, одговара:

- Не читам поруке на Инстаграму и из куће не излазим. Ко ми на наступу приђе, то не схватам озбиљно. Никада у животу нисам имала везе на једно вече, нисам тако васпитана.

Барбара Бобак је иначе бритког језика па јој колегинице често замерају што без задршке каже шта мисли о њима. Тако је неретко била довођена у клинч са колегиницама. Она признаје да је било тренутака када је нападе осетила на својој кожи, али и слушала како је оспоравају.

- Покушавали су да ме саботирају али нису успели, почиње своју причу певачица и додаје да није злопамтило.

- Не замерам им, такав је посао. Градим своје, нисам никога ујела. Могу да измисле приче, да заваде људе, да се ствара неки јаз без потрбе, али тако је како је.

Барбара мисли да естрада није ништа другачија од осталих професија када је у питању оговарање и саботирање колега, али да је њен посао јаван па се све то много брже сазна.

О издавању сингла размишља трезвено. Каже да је доста популарних певача издало своје песме па да није прави тренутак да и она избаци, јер би остала непримећена.

- Откад се бавим певањем желим да певам оно што волим, зато морам прво да подсетим људе на те песме, да заживе. Репретоар за наступе сама правим. Радим на албуму, полако и студиозно бирам песме, не желим да снимим само да бих снимила, то ће потрајати код мене. Имам више песама у штеку. Доста их је изашло у последње време и сада је тешко јер најпопуларнији певачи објављују и није лако истаћи се, искрена је Бобак.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas