· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Ово је ћерка Кемиша и Зорице БРУНЦЛИК: Изазовна светлуцава хаљина и ЗАНОСНЕ ОБЛИНЕ (ФОТО)

Зорица Брунцлик направила је и прославу након спектакуларног концерта на Ташу

1656624312_zorica_brunclik_01062022_0026.jpg
Фото: Ataimages

Славна певачица народне музике Зорица Брунцлик направила је спектакуларан концерт на Видовдан, 28. јуна на београдском стадиону Ташмајдан пред неколико десетина хиљада људи. Као гости, на концерту наступиле су бројне музичке звезде, од старих легендарних певача народне музике, до младих поп и певача народне музике.

Прочитајте још: Милица Павловић предала тужбу против Ане Николић: "Цео случај већ је у адвокатској канцеларији"

Након спектакуларног концерта, Зорица Брунцлик организовала је и журку на коју су дошле бројне колеге и познате личности са естраде. Ипак, целокупан шоу одвукла је Злата Аранђеловић, ћерка Зорице Брунцлик и Кемиша која је на журку стигла у пратњи свог супруга, такође младог певача Милоша Вујановића.

Прочитајте још: Немате среће са финансијама? Ових 9 предмета у дому БЛОКИРАЈУ долазак новца у ваш живот

За ову прилику, Злата се определила са елегантну зелену, светлуцаву хаљину са бројним изрезима који су нагласили све њене облине и савршено сређеном, пуштеном косом. Уместо високих потпетица, Злата се определила за црне равне чизме чиме је свом стајлингу дала посебан печат.


Фото: Ataimages 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.